Avantajele unui aspirator profesional. De ce merită să alegi acest tip de produs?

CoolNews
share

Puternic, fiabil și eficient, aspiratorul profesional este proiectat pentru utilizare intensivă și curățarea în profunzime a oricărui tip de suprafață. Caracteristicile tehnice superioare, precum și durata de viață mai lungă fac din acest echipament un produs perfect atât pentru mediul casnic, cât și pentru sectorul industrial. Iată de ce merită să alegi un aspirator profesional pentru  necesitățile tale de curățenie:

 

Poți opta pentru diverse tipuri de aspirare

Fie că ești un profesionist în ceea ce privește igiena sau deții o companie ce oferă servicii de curățenie ori lucrează pentru întreținerea și îngrijirea podelelor, poți alege echipamentul potrivit activității pe care o desfășori. Astfel, ai la dispoziție mașini de curățat pardoseala, aspiratoare profesionale cu injecție-extracție, dispozitive cu aspirare uscată sau aspirare umedă și uscată, special concepute pentru simplificarea întregului proces de curățenie.

Beneficiezi de o putere mai mare

Când vine vorba de puterea unui aspirator, mulți oameni se gândesc la consumul energetic și de foarte puține ori acordă atenție puterii de aspirare și fluxului de aer. De regulă, produsele pentru uz casnic au o putere de consum ridicată, în medie între 2000-3000W și un debit de aer redus. În schimb, aspiratoarele profesionale consumă mai puțină energie, între 400-2000W, iar fluxul de aer și puterea de aspirare sunt mult mai mari. Acest lucru se traduce printr-o capacitate înaltă de curățare a murdăriei, mai ales dacă suprafața este mare sau acoperită cu covoare groase.

Ai posibilitatea să aspiri eficient și foarte repede

Rolul principal al unui aspirator profesional este să curețe pardoseala cât mai eficient și într-un interval cât mai mic posibil. Iar acest lucru se datorează puterii sale, dar și capacității sporite de colectare. În medie, un produs casnic poate reține între 0.5-7 litri de murdărie, în timp ce un echipament profesional poate colecta între 7 și 35 de litri sau chiar mai mult de atât. Prin urmare, poți aspira continuu timp îndelungat fără să fie necesar să te oprești des ca să golești sacul de colectare.

Îți permite să cureți chiar și deșeurile grele

Întrucât este proiectat pentru a fi folosit de hoteluri, restaurante, firme de curățenie specializate, clădiri de birouri, instituții publice, fabrici sau diferite ateliere de lucru, aspiratorul profesional poate curăța și deșeurile grele, din metal sau sticlă. Capacitatea de aspirare înaltă pe care o oferă acest echipament îți permite să colectezi mai multe tipuri de resturi materiale. Totodată, în funcție de produs, ai opțiunea de a conecta aspiratorul direct la sculele profesionale, pentru ca praful și deșeurile să fie absorbite direct în recipientul de colectare.

 

Te asiguri că protejezi mediul și sănătatea oamenilor

Comparativ cu metodele tradiționale de curățare, prin utilizarea unui aspirator profesional poți igieniza orice loc într-un mod corect și într-un timp mult mai scurt. O zonă contaminată și murdară poate conduce la apariția diverselor boli dacă substanțele sau deșeurile periculoase din mediile dificile, cum ar fi cel farmaceutic ori alimentar, nu sunt îndepărtate eficient. Locurile de muncă, dar și clădirile private, trebuie să fie impecabile și lipsite de murdărie, praf, alergeni, acarieni sau alte particule dăunătoare, pentru evitarea problemelor de sănătate și distrugerea mediului înconjurător.

 

Te bucuri de un design adaptat pentru viteză de lucru și mobilitate

Aspiratorul profesional este construit pentru utilizare zilnică în diferite spații și oferă toate condițiile pentru a satisface nevoile mediilor care trebuie să fie lipsite de particule dăunătoare, așa cum sunt centrele medicale. Pe lângă puterea de absorbție înaltă, echipamentele profesionale dispun și de cabluri de alimentare lungi, astfel că pot asigura curățenia pe suprafețe extinse, în orice punct al încăperilor.

La final, află că prețul unui aspirator profesional, inițial mai mare decât al produselor casnice, se transformă tot într-un avantaj pentru utilizatori. Echipamentul este fabricat din materiale de înaltă calitate, dispune de protecții care permit funcționarea continuă pentru perioade mari de timp, are o durată de viață ridicată și nu necesită reparații majore, astfel că reduce considerabil costurile generale de exploatare.