Confidenţialitate

Autoritățile iau în calcul închiderea magazinelor după ora 18.00, în weekend, și carantină după ora 20.00

NEWS
share

Fără carantină, dar cu măsuri suplimentare, spune preşedintele Klaus Iohannis înainte de întrunirea de joi a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Sunt aşteptate noi restricții care vor fi impuse la nivel național, în contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19 și de pacienți internați la ATI. Sunt luate în calcul şi restricții pentru weekend.

Închiderea magazinelor după ora 18.00, în weekend, și carantina de noapte de la ora 20.00, față de 22.00, cum este acum ar fi, potrivit unor surse, noi restricţii care vor fi decise joi.

Preşedintele Klaus Iohannis a confirmat că este nevoie de măsuri suplimentare, la nivelul Capitalei, unde incidenţa îmbolnăvirilor a ajuns la 6,37 %.

„Cred că pentru București este nevoie să se ia măsuri suplimentare. Sper ca cei din comitetul bucureștean să fie înțelepți și să înțeleagă acest lucru. Restricții probabil sunt necesare acolo unde se formează aglomerații, în special în weekend. Probabil vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri.”

Articole similare

Antenele GSM chiar pot să fie periculoase...

Furtuna de seara trecută a lăsat ceva urmări în București și în Ilfov. Adepții teoriilor conspirație...

România a modificat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat

Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată de autoritățile române.35 de state s...

Au montat aer condiționat în Gara de Nord și toată lumea vorbește despre asta...

În Gara de Nord din București și-au făcut apariția noi aparate de aer condiționat, iar modul în care...