Confidenţialitate

Au început înscrierile pentru voluntarii UEFA EURO 2020 de la București

CoolNews, Viral
share

Evenimentul de lansare programului de voluntariat pentru UEFA EURO 2020 a avut loc  într-un cadru festiv, pe 31 mai, la Grădina Floreasca. Obiectivul programului este de a planifica și de a implementa servicii de înaltă calitate, eficiente și de neuitat la toate stadioanele UEFA EURO 2020.

Fii parte a echipei! ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM! 

Trei motive pentru care trebuie să te înscrii în programul de voluntariat:

1: Experiență “o dată în viață”: Programul de voluntariat are drept scop de a integra și de a strânge laolaltă voluntarii de pe întregul continent în vederea organizării UEFA EURO 2020, dar și de a crea o moștenire pentru cele 12 țări-gazdă. În același timp, UEFA se străduiește să ofere toate condițiile, pentru ca fiecare individ să se bucure de o experiență unică și de neuitat, care să-i încurajeze și pe alții să devină voluntari cu ocazia viitoarelor evenimente fotbalistice.

2: “Fii parte a echipei – înregistrează-te acum!”: Voluntarii vor avea un rol crucial în desfășurarea fără probleme a UEFA EURO 2020. Nu rata șansa pe care o ai, de a fi parte a unui eveniment care privește întreaga Europă. Aplică acum!

3: “Voluntarii sunt ambasadorii noștri”: Voluntarii sunt fața UEFA EURO 2020, deoarece ei vor fi cei ce se vor afla în contact direct cu suporterii și cu toți vizitatorii. Ca de obicei, voluntarii vor sprijini derularea amplei palete a proiectelor, de la acreditări la ceremonii, de la transport la media, și, în egală măsură, de la ticketing și operațiuni de meci la servicii pentru spectatori”.

UEFA EURO 2020 va fi cel mai mare EURO organizat vreodată, turneul final disputându-se în 12 țări. În total, vor fi necesari 12.000 de voluntari pentru ceea ce va fi cel mai diversificat program de voluntariat dintotdeauna, fapt ce va oferi o oportunitate unică în viață miilor de oameni care vor fi implicați.

Ce urmează după înregistrarea pe site-ul UEFA

După lansarea oficială a programului în fiecare țară organizatoare, până la data de 12 iunie, urmează faza interviurilor (în perioada iulie – 30 noiembrie 2019).

În ianuarie 2020 va fi afișată lista finală a voluntarilor care vor face parte din program, urmând ca din luna martie 2020 să înceapă faza antrenamentelor voluntarilor (cursuri de e-learning: training specific, în funcție de rolul ce va fi îndeplinit).

Perioada 1 mai – 1 iulie va fi perioada operațională, după care voluntarii se vor bucura împreună, ca o echipă unită, la petrecerea dedicată lor.

Articole similare

Țara Făgărașului: Peste 100 de tone de gunoaie strânse de 5.000 de voluntari

Au făcut curat în Țara Făgărașului. Aproximativ 5.000 de voluntari au strâns, în ultimele două să...

EURO U21: Diseară joacă România-Germania. Plângere la UEFA pentru acuzație de rasism

România U21 a efectuat aseară antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Germania de la Euro U21. ...

Liga 1 se va relua din 13 iunie iar antrenorii vor putea face 4 schimbări în loc de 3

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a anunţat, vineri, în cadrul unei videoconferinţe, că „toat...