Confidenţialitate

Au făcut buru-buru pe piramida din Giza și au postat imaginile pe net – VIDEO

CoolNews, Viral
share

Un fotograf danez a stârnit un mare scandal în Egipt după ce s-a pozat nud, împreună cu iubita, în vârful Marii Piramide din Giza.

Scenele erotice au fost incluse într-un vlog care s-a viralizat pe internet, iar acum autoritățile de la Cairo vor chiar să-l aresteze pe bărbat.

Fotograful Andreas Hvid a povestit după ispravă că: „De mai mulți ani, am visat să mă urc pe marea piramidă. Ideea de a realiza o poză nud acolo a existat de ceva timp”.

Ministrul Antichităţilor de la Cairo a demarat o anchetă și i-a cerut procurorului general să preia cazul. În astfel de situații, legea prevede până la un an de închisoare.

Incidentul a fost criticat și de ambasadorul danez în Egipt. Tomas Anker Christensen a catalogat momentul ca fiind unul foarte grav.

Responsabilul cu securitatea monumentelor de pe Platoul Giza, a declarat că înregistrarea este una falsă deoarece obiectivele sunt foarte bine apărate, iar locul pare a fi prea luminat.

Între timp, fotograful Andreas Hvid a șters clipul de pe Youtube, însă imaginile există în continuare după ce au fost preluate de alte conturi.

Articole similare

Au făcut buru-buru pe piramida din Giza și au postat imaginile pe net - VIDEO

Un fotograf danez a stârnit un mare scandal în Egipt după ce s-a pozat nud, împreună cu iubita, în v...