Confidenţialitate

Au făcut buru-buru pe piramida din Giza și au postat imaginile pe net – VIDEO

CoolNews, Viral
share

Un fotograf danez a stârnit un mare scandal în Egipt după ce s-a pozat nud, împreună cu iubita, în vârful Marii Piramide din Giza.

Scenele erotice au fost incluse într-un vlog care s-a viralizat pe internet, iar acum autoritățile de la Cairo vor chiar să-l aresteze pe bărbat.

Fotograful Andreas Hvid a povestit după ispravă că: „De mai mulți ani, am visat să mă urc pe marea piramidă. Ideea de a realiza o poză nud acolo a existat de ceva timp”.

Ministrul Antichităţilor de la Cairo a demarat o anchetă și i-a cerut procurorului general să preia cazul. În astfel de situații, legea prevede până la un an de închisoare.

Incidentul a fost criticat și de ambasadorul danez în Egipt. Tomas Anker Christensen a catalogat momentul ca fiind unul foarte grav.

Responsabilul cu securitatea monumentelor de pe Platoul Giza, a declarat că înregistrarea este una falsă deoarece obiectivele sunt foarte bine apărate, iar locul pare a fi prea luminat.

Între timp, fotograful Andreas Hvid a șters clipul de pe Youtube, însă imaginile există în continuare după ce au fost preluate de alte conturi.

Articole similare

A folosit chiloții pe post de mască (VIDEO)

Părinții sunt plini de surprize. Totuși sunt momente când și ei fac lucruri atât de neașteptate încâ...

Unde călătoresc românii de Paște? Egiptul este pe primul loc

Unde călătoresc românii de Paște? Am găsit un articol pe Libertatea care spune așa: Grecia și Bul...

VIRAL: Fake news despre cum o femeie căpitan a blocat Canalul Suez cu Ever Given. ”Am fost șocată”...

Știați că, pe internet, s-a share-uit intens treaba cum că o femeie a blocat Canalul Suez? Da, prima...