Astăzi începe Brașov Running Festival! Hai și tu la cel mai important eveniment sportiv al momentului

CoolNews, NEWS
share

Brașovul devine epicentrul pasiunii pentru alergare, muzică și spectacol, odată cu debutul mult așteptatului Brașov Running Festival, un eveniment care se va desfășura până duminică seara.

Festivalul promite o experiență unică, în care sportul și distracția se împletesc intr-un cadru spectaculos. Bucură-te de concerte live susținute de artiști celebri precum Vunk, Antonia, ZOLI TOTH & YOUNG BEATS, și un spectacol în aer liber oferit de Gașca Zurli. De atmsoferă se vor ocupa MC Razvan Stroe și DJ Cosmin Fogoroș!

Un moment special în cadrul festivalului îl reprezintă gazduirea primei competiții Mile organizate în România. Aceasta nu este o cursă obișnuită, ci una de elită, care atrage unii dintre cei mai buni alergători de fond mijlociu din Europa.

Duminică, pe terenul cartierului Coresi, se va desfășura cursa Trunsylvania 10K, singura Elite Label Race din România și Europa de Sud-Est, care va aduce împreună atleți de top din întreaga lume.
De asemenea, Brașov Running Festival oferă sportivilor din cluburile de atletism din România, șansa de a-și măsura forțele cu cei mai buni atleți ai momentului.

Virgin Radio Romania este partener media official al Brașov Running Festival! 

Virgin Radio promoveaza sportul și un stil de viață activ„, a declarat Gregoire Baladier, CFO al Virgin Radio România, care va alerga în cursa de 10 km. „Le oferim fanilor noștri acces la cele mai noi tendințe muzicale, artiști de top și evenimente sportive prin intermediul frecvențelor noastre radio. Parteneriatul dintre Virgin Radio Romania și Brașov Running Festival reprezintă combinația perfectă dintre muzică și sport și ne bucurăm să le fim alaturi”.

Colegii noștri, MC Oana Tache si DJ Silviu Andrei, vor aduce cu ei energia lor caracteristică și vor crea o atmosferă vibranta.

Ne vedem la Brașov! Mai multe detalii, pe brasovrun.ro.

Articole similare

Superstaruri ale atletismului, alergători din topul mondial, confirmați la Brașov Running Festival...

În mai puțin de o lună, privirea iubitorilor de atletism din întreaga lume va fi îndreptată către Br...