Confidenţialitate

Astăzi este Blue Monday, cea mai deprimantă zi din an

CoolNews, NEWS
share

Ianuarie poate fi o lună grozavă din multe motive, mai ales că tocmai a început un nou an în care putem să ne îndeplinim rezoluțiile setate de revelion.

Cu toate acestea, un ianuarie rece și înnorat poate fi, de asemenea, o coborâre destul de mare după sezonul sărbătorilor care l-a precedat, unul care a fost plin de mâncăruri foarte delicioase care ne-au făcut să câștigăm în greutate și pe care ne străduim să o pierdem. Deci, ca să fim corecți: dintre toate lunile anului, ianuarie poate fi considerată cea mai sumbră dintre toate.

Blue Monday a fost creată în 2005 de Sky Travel Shop, un canal de televiziune dedicat exclusiv programelor despre călătorii, documentare și reclame pentru agențiile de turism. Cei de la Sky Travel au numit această zi „Lunea albastră” și au descris-o ca fiind cea mai deprimantă zi a anului din mai multe motive.

Pseudoștiință sau nu, este absolut în regulă să arunci o privire asupra lunii ianuarie cu mintea deschisă și să fii sincer cu tine însuți cu privire la ceea ce ai putea încerca să faci mai bine pentru restul anului. Hotărârile eșuate de Anul Nou sunt foarte frecvente, așa că, dacă nu ai reușit să perseverezi, acum ar fi un moment grozav să te gândești puțin de ce s-a întâmplat asta și cum ar fi putut fi evitat. Apoi, poți să-ți stabilești noi rezoluții, poate chiar mai înțelepte acum decât înainte și poate chiar o să-ți reușească de data asta.

Articole similare

Blue Monday, cea mai deprimantă zi din an

Ziua de 20 ianuarie este cea mai deprimantă zi a anului 2020. Psihologul britanic Cliff Arnal spu...