Confidenţialitate

Asher recomandă 5 piese perfecte pentru un beach party la apus!

Muzică
share

Ce înseamnă să ai aproape 650.000 de abonați pe canalul oficial de youtube? Păi în primul rând înseamnă că au ce urmări acolo. Și când vine vorba de Asher, atunci e clar cu ce avem de-a face: electronic dance music de calitate.

Născut și crescut în Brașov, Asher a fost în contact cu muzica clasică de la o vârstă fragedă. Cu urechea deja acordată pe complexitatea muzicii clasice, Asher a dat o viață nouă unor teme muzicale deja consacrate. Iar viața asta nouă înseamnă stroboscopice, nopți albe, linii de bas ce-ți frământa stomacul și niște dropuri legendare. Pe scurt: dancefloor music.

200 de milioane de vizualizări mai târziu Asher ne face o surpriză la fel de deep ca până acum: Baby, un summer anthem cu aceeași rețetă vizuală: fete cu acea inocență senzuală pe care o știm de la our next door neighbour 👇 Baby este disponibilă pe toate platformele de music streaming aici.

Și dacă tot ți-am făcut poftă de un sunset beach party, Asher a scos la înaintare skill-urile sale de record selector și ne-a “lovit” cu o scurtă selecție de piese numai bune de savurat cu tălpile în nisip și mâinile ocupate de un Mojito.