Confidenţialitate

ASAP Rocky, care ar fi trebuit să cânte în deschiderea celor de la Red Hot Chili Peppers, a cântat în încheiere după ce a întârziat

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

A$AP Rocky a întârziat la concertul pe care trebuia să îl susțină în Manchester, unde era programat să cânte în deschiderea celor de la Red Hot Chili Peppers, iar trupa a ajuns să cânte înaintea lui.

Pe ecranele de la Old Trafford, stadionul din Manchester, au apărut anunțuri care îi informau pe cei prezenți că A$AP Rocky va închide spectacolul în urma unui set de deschidere de la Thundercat, relatează Clout.

Red Hot Chili Peppers a continuat să performeze, iar rapperul a închis spectacolul cu un set de 20 de minute, pe care unii utilizatori de pe rețelele de socializare l-au găsit chiar amuzant.

Un utilizator de Twitter a scris: „Așadar, un tip pe nume A$AP Rocky trebuia să cânte în deschidere pentru Red Hot Chilli Peppers și a ajuns târziu la concert, așa că a trebuit să cânte după ei. Când a sosit, a venit îmbrăcat ca un om de la salubritate și toată lumea a plecat când a intrat pe scenă”, însoțit de un emoji care râde.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Rihanna și A$AP Rocky sunt părinți! Cântăreața a născut un băiețel

Rihanna și A$AP Rocky au adus pe lume primul lor copil, un băiețel, pe 13 mai la Los Angeles, potriv...

ASAP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles, după ce s-au întors din ...

ASAP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat miercuri, pe Aeroportul Internațional din Los Angeles. ...

Red Hot Chili Peppers pleacă în turneu cu A$AP Rocky, Thundercat, The Strokes și mulți alții

Americanii de la Red Hot Chili Peppers au anunțat acum 2 săptămâni că plănuiesc să plece în turneu a...