Așa s-a pregătit Melania Trump pentru inundațiile din Texas – VIDEO

Celebrități, CoolNews, VirginTonic
share

Uragan sau nu, tocurile cui rezistă! Melania Trump a stârnit un val de critici în SUA după ce a demonstrat ieri că este pregătită să fie fashion indiferent de situație.

Pe o vreme ploioasă, prima doamnă a Americii și președintele Donald Trump s-au îmbarcat în avionul care i-a dus în mijlocul dezastrului provocat de Uraganul Harvey. Melania Trump s-a afișat într-o ”ținută comodă”, după cum ar spune unii sau total nepotrivită, după cum au arătat ironiile apărute imediat după publicarea imaginilor.

”Ajutorul e pe drum, Texas! Nu fiți îngrijorați, Melania poartă tocuri cui special pentru furtună”, a scris pe Twitter comediantul Brad Wollack.

Nu știm cât a durat drumul până în Texas, ideea e că FLOTUS (First Lady of the United States) a avut suficient timp să-și schimbe încălțările pe care le-a asortat cu o cămașă albă și o șapcă neagră.

Pentru ținuta aleasă la urcarea în avion, prima doamnă a fost taxată dur… Melania seamănă cu Barbie Alerta de Inundații. Evident, Loubs nu sunt impermeabili, fetelor”, glumește o internaută, referindu-se la luxoasa marca de pantofi Louboutin.

Comedianta Jessica Kirson o felicită, ironic, pe prima doamnă: ”Excelentă idee, @FLOTUS. Puteți strânge rămășițele cu tocurile”.

După încheierea vizitei în Texas, Melania Trump a postat un mesaj pe Instagram, mizând pe cartea compasiunii… ”Suntem alături de voi, #Texas!”

 

Articole similare

Melania Trump a fost operată la rinichi

Prima Doamnă a Statelor Unite a fost operată, luni, la rinichi, la un centru medical din apropiere d...

Melania Trump vrea să oprească dependența de droguri din America

Prima doamnă a Americii a anunțat luni că va lupta împotriva cyberbulling-ului și a dependenței de d...

Michelle Obama a dezvăluit ce se afla în cutia de cadoul primită de la Melania Trump

Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, a dezvăluit ce a primit de la Mela...
X