Așa s-a pregătit Melania Trump pentru inundațiile din Texas – VIDEO

share

Uragan sau nu, tocurile cui rezistă! Melania Trump a stârnit un val de critici în SUA după ce a demonstrat ieri că este pregătită să fie fashion indiferent de situație.

Pe o vreme ploioasă, prima doamnă a Americii și președintele Donald Trump s-au îmbarcat în avionul care i-a dus în mijlocul dezastrului provocat de Uraganul Harvey. Melania Trump s-a afișat într-o ”ținută comodă”, după cum ar spune unii sau total nepotrivită, după cum au arătat ironiile apărute imediat după publicarea imaginilor.

”Ajutorul e pe drum, Texas! Nu fiți îngrijorați, Melania poartă tocuri cui special pentru furtună”, a scris pe Twitter comediantul Brad Wollack.

Nu știm cât a durat drumul până în Texas, ideea e că FLOTUS (First Lady of the United States) a avut suficient timp să-și schimbe încălțările pe care le-a asortat cu o cămașă albă și o șapcă neagră.

Pentru ținuta aleasă la urcarea în avion, prima doamnă a fost taxată dur… Melania seamănă cu Barbie Alerta de Inundații. Evident, Loubs nu sunt impermeabili, fetelor”, glumește o internaută, referindu-se la luxoasa marca de pantofi Louboutin.

Comedianta Jessica Kirson o felicită, ironic, pe prima doamnă: ”Excelentă idee, @FLOTUS. Puteți strânge rămășițele cu tocurile”.

După încheierea vizitei în Texas, Melania Trump a postat un mesaj pe Instagram, mizând pe cartea compasiunii… ”Suntem alături de voi, #Texas!”

 

Articole similare

Ce decorațiuni a pregătit Melania Trump pentru ultimul Crăciun la Casa Albă - VIDEO

Casa Albă a fost gătită de sărbători pentru ultima oară de Melania Trump, în calitate de primă doamn...

Melania Trump îl sfătuiește pe Donald Trump să accepte rezultatul alegerilor

Probabil că știți deja faptul că Joe Biden este prefigurat de către posturile de peste ocean ca fiin...

Donald Trump, acuzat că ar folosi o sosie de fiecare datâ când Melania Trump nu vrea să călătorească...

Alegerile din Statele Unite sunt în câteva zile, iar Donald Trump se află din nou în centrul unui sc...