Așa s-a încheiat Tomorrowland – VIDEO

CoolNews, Energia aia bună, Viral
share

Weekend-ul trecut a fost efectiv de vis pentru clubberi din toată lumea. Ei au scris încă un an de poveste la Tomorrowland, iar gașca Virgin Radio Romania ți-a adus cele mai tari momente.

Ca de fiecare dată, la Tomorrowland totul începe cu un beat, continuă cu energie, care trece la nivelul următor… generează o euforie totală, ridică sute de mii de mâini în aer, o adevărată extravaganță de vibe electronic.

Ce a fost înainte

În urmă cu 10 ani era despre  Chicago house, Detroit techno, UK garage ori Balearic trance.

În 2006 duo-ul daft punk a schimbat sound-ul de festival, se întâmpla în cadrul Coachella. De atunci linia dintre ceea ce înseamnă muzică dance și pop a dispărut, iar cei mai mari DJ ai lumii au inclus în set-urile lor sound-ul big room. De aici până la statutul de festival anthems a fost un singur pas – se numește EDM.

Nu e nici un dubiu!! Amatorii de muzică electronică pot coloniza cele mai ciudate locuri de pe Pământ pentru a lua o pauză de la zgomotul infernal al marilor orașe și pentru a se dezlănțui într-un party magic, plin de culoare.

3 zile din categoria – totally  madness… fiecare zi a acestui eveniment oferă zona de ”BIG GUNS” în muzica electronică, fiecare invitat de main fiind cel mai bun în genul pe care-l reprezintă; fie că e house, progressive, techno, dubstep, trance, hardstyle, electro, minimal sau oricare alt stil.

Un festival plin de culoare, locații magice, decoruri fabuloase, peste 400 de DJ și artiști și cel mai cool public din lume – acest festival se numește Tomorrowland.

Fenomenul Dimitri Vegas & Like Mike

Duminică, ultima noapte de Tomorrowland 2018 i-a adus pe main stage pe Dimitri Vegas & Like Mike. Aceștia sunt oamenii care au generat ani la rând imnul oficial pentru Tomorrowland.

Dacă există un lucru la care cei doi să se priceapă, ei bine, acel lucru e să genereze bigg buzz pe scenele marilor festivaluri. Poți crede orice despre cei doi, dar în ceea ce privește producțiile proprii și  show-urile live acestea sunt pline de energie, de vibe-uri pozitive, nu prea ai ce să comentezi….de fiecare dată e la fel – lansează producții cu potențial masiv, create pentru main room-ul marilor cluburi, dar și pentru evenimentele tip arena.

În fiecare an, începând cu anul 2005, Belgia se transformă într-o mecca pentru amatorii de dance event-uri BIG.

Un Sătuc cochet din BOOMBelgia este de 13 ani gazdă pentru o extravaganță electronică: cele mai mari nume ale industriei edm : DJ, trupe, live act-uri, 150 de mii de fani, o producție impecabilă. Cuvinte puține pentru un festival „mare” – Tomorrowland.

La fiecare festival, acel eveniment outdoor care reușește de fiecare dată să adune o mulțime uriașă de amatori de muzică, networking, timp de calitate, e vorba cam despre aceleași lucruri: culoare, atmosferă, mult bpm și câteva tone de vibe pozitiv!

Ce a însemnat Tomorrowland 2018

Tomorrowland este un eveniment care le oferă pe toate: e o paradă a sound-ului electronic, a spiritului liber, este genul de experiment pe care-l trăiești LIVE, timp de 3 zile – e o petrecere hedonistă – de la primul până la ultimul beat.

Tomorrowland 2018 a fost despre Axwell & Ingrosso, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Sigala, David Guetta, Nicky Romero, Kungs, Don Diablo, Lost Frequencies, Above & Beyond, W&W, Vini Vici, Pete Tong, Maceo Plex, Afrojack, Nervo, Fatboy Slim, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Tiesto, David Guetta, Martin Garrix….și lista poate continua, pentru ca înainte de DJ, Tomorrowland este despre electronic dance music, prieteni buni și amintiri frumoase.

Articole similare

Festivalul de Film de la Cannes: 78 de ani de cinematografie de calitate

Festivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai prestigioase și celebre festivaluri de fil...

Două filme românești, incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Cannes...

Două filme românești au fost incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la...

INNA, pe scena festivalului Tecate Pa'l Norte din Mexic alături de Imagine Dragons, Kendrick Lamar, ...

INNA este în Mexic pentru a susține un concert în cadrul festivalului Tecate Norte, un eveniment gra...