Confidenţialitate

Așa s-a încheiat Tomorrowland – VIDEO

share

Weekend-ul trecut a fost efectiv de vis pentru clubberi din toată lumea. Ei au scris încă un an de poveste la Tomorrowland, iar gașca Virgin Radio Romania ți-a adus cele mai tari momente.

Ca de fiecare dată, la Tomorrowland totul începe cu un beat, continuă cu energie, care trece la nivelul următor… generează o euforie totală, ridică sute de mii de mâini în aer, o adevărată extravaganță de vibe electronic.

Ce a fost înainte

În urmă cu 10 ani era despre  Chicago house, Detroit techno, UK garage ori Balearic trance.

În 2006 duo-ul daft punk a schimbat sound-ul de festival, se întâmpla în cadrul Coachella. De atunci linia dintre ceea ce înseamnă muzică dance și pop a dispărut, iar cei mai mari DJ ai lumii au inclus în set-urile lor sound-ul big room. De aici până la statutul de festival anthems a fost un singur pas – se numește EDM.

Nu e nici un dubiu!! Amatorii de muzică electronică pot coloniza cele mai ciudate locuri de pe Pământ pentru a lua o pauză de la zgomotul infernal al marilor orașe și pentru a se dezlănțui într-un party magic, plin de culoare.

3 zile din categoria – totally  madness… fiecare zi a acestui eveniment oferă zona de ”BIG GUNS” în muzica electronică, fiecare invitat de main fiind cel mai bun în genul pe care-l reprezintă; fie că e house, progressive, techno, dubstep, trance, hardstyle, electro, minimal sau oricare alt stil.

Un festival plin de culoare, locații magice, decoruri fabuloase, peste 400 de DJ și artiști și cel mai cool public din lume – acest festival se numește Tomorrowland.

Fenomenul Dimitri Vegas & Like Mike

Duminică, ultima noapte de Tomorrowland 2018 i-a adus pe main stage pe Dimitri Vegas & Like Mike. Aceștia sunt oamenii care au generat ani la rând imnul oficial pentru Tomorrowland.

Dacă există un lucru la care cei doi să se priceapă, ei bine, acel lucru e să genereze bigg buzz pe scenele marilor festivaluri. Poți crede orice despre cei doi, dar în ceea ce privește producțiile proprii și  show-urile live acestea sunt pline de energie, de vibe-uri pozitive, nu prea ai ce să comentezi….de fiecare dată e la fel – lansează producții cu potențial masiv, create pentru main room-ul marilor cluburi, dar și pentru evenimentele tip arena.

În fiecare an, începând cu anul 2005, Belgia se transformă într-o mecca pentru amatorii de dance event-uri BIG.

Un Sătuc cochet din BOOMBelgia este de 13 ani gazdă pentru o extravaganță electronică: cele mai mari nume ale industriei edm : DJ, trupe, live act-uri, 150 de mii de fani, o producție impecabilă. Cuvinte puține pentru un festival „mare” – Tomorrowland.

La fiecare festival, acel eveniment outdoor care reușește de fiecare dată să adune o mulțime uriașă de amatori de muzică, networking, timp de calitate, e vorba cam despre aceleași lucruri: culoare, atmosferă, mult bpm și câteva tone de vibe pozitiv!

Ce a însemnat Tomorrowland 2018

Tomorrowland este un eveniment care le oferă pe toate: e o paradă a sound-ului electronic, a spiritului liber, este genul de experiment pe care-l trăiești LIVE, timp de 3 zile – e o petrecere hedonistă – de la primul până la ultimul beat.

Tomorrowland 2018 a fost despre Axwell & Ingrosso, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Sigala, David Guetta, Nicky Romero, Kungs, Don Diablo, Lost Frequencies, Above & Beyond, W&W, Vini Vici, Pete Tong, Maceo Plex, Afrojack, Nervo, Fatboy Slim, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Tiesto, David Guetta, Martin Garrix….și lista poate continua, pentru ca înainte de DJ, Tomorrowland este despre electronic dance music, prieteni buni și amintiri frumoase.

Articole similare

#GHIOZDANULLUINICULAE: CE VÂND ASCULTĂTORII LUI NICULAE?

Dacă ieri am încercat să găsim joburi astăzi am spus să ne destindem și amuzăm puțin, tocmai de asta...

Belgia: Un pensionar primește de 9 ani livrări de pizza la ușă, dar nu știe cine le tot comandă (AUD...

Bărbatul nu a comandat niciodată pizza, dar zilnic îi este livrată câte una, uneori chiar și la ora ...

Ediția din 2020 a Tomorrowland se va desfășura online

Tomorrowland, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică elecronică din lume, se va desfă...