Confidenţialitate

Așa arată prezervativul pentru care îți trebuie 4 mâini – VIDEO

CoolNews
share

O companie din Argentina a creat un prezervativ pentru care este nevoie de 4 mâini ca să fie desfăcut.

Ideea a pornit de la importanța consimțământului atunci când e vorba de buru-buru și vine cu două mesaje tari: ”Dacă nu este un DA, înseamnă că este un NU” și ”Fără consimțământ nu este plăcere”!

Este nevoie de patru mâini pentru a deschide ambalajul prezervativului lansat de Tulipan, o companie care vinde jucării pentru adulți și prezervative. Pachetul are un sistem unic de 4 butoane care trebuie accesate în același timp, lucru care nu se poate face decât de două persoane.

Joaquin Campins, directorul de creație al agenției de publicitate care a gândit clipul de prezentare a prezervativului, spune că ”trebuie să vorbim despre cel mai important lucru în orice relație sexuală: plăcerea este posibilă numai dacă îți dai acceptul mai întâi.”

Prezervativul pentru deschiderea căruia ai nevoie de 4 mâini este în ediție limitată și se va distribui clienților barurilor și participanților la evenimentele din jurul Buenos Aires.

Tulipan intenționează ca pe viitor să-l vândă și online.

O statistică a Agenției de Luptă Împotriva HIV în Argentina spune că 20.5% dintre bărbații argentinieni nu au folosit niciodată protecție, 65% au făcut-o ocazional, în timp ce 14,5% se protejează în mod regulat.

Articole similare

Domeniul Google Argentina a fost cumpărat cu 3 dolari

Numele de domeniu Google Argentina a fost cumpărat de un designer de web, în ​​timp ce site-ul a răm...

Messi face nuntă cu frumoasa lui iubită!

Încă o șansă pierdută, fetelor! Lionel Messi a anunțat că se însoară cu iubita lui Antonella Roccuzz...