Confidenţialitate

Așa arată Miss Universe România 2017

Celebrități, CoolNews
share

România și-a desemnat aseară ambasadoarea-Miss, prin votul juriului, dar și al publicului, în cadrul unui spectacol în care au ajuns 24 de finaliste.

Câștigătoarea titlului ”Miss Universe România 2017” este constănțeanca Ioana Mihalache, model internațional, care a mai reprezentat de două ori țara în competiții de frumusețe, la Manila (Filipine) și la Las Vegas (SUA).

Cel mai important concurs de frumusețe din lume își așteaptă frumoasele de pe toate continentele, pe data de 26 noiembrie, la Axis Theatre, în Las Vegas, unde va avea loc cea de-a 66-a ediție ”Miss Universe”.

Ioana Mihalache muncește la cariera ei de model încă de la 15 ani, când a însoțit o prietenă la un casting. ”Eu am mers doar să o acompaniez, însă cei de acolo m-au plăcut pe mine și am fost singura aleasă pentru o prezentare de modă. M-au văzut niște agenții și de acolo totul a mers ca uns.”, povestește Ioana.

Eroul ei în viaţă este mama. ”Aseară chiar i-am pus coroana de Miss pe cap și am îmbrăţisat-o. M-a crescut cu valori precum bunul simț, sensibilitate, perseverenţă. Ea m-a învăţat că trebuie să fiu puternică și să nu renunț ușor când îmi doresc ceva. Îi sunt recunoscătoare pentru tot.” încheie Ioana Mihalache.

Articole similare

Așa arată Miss Universe România 2017

România și-a desemnat aseară ambasadoarea-Miss, prin votul juriului, dar și al publicului, în cadrul...

Iris Mittenaere este câștigătoarea Miss Universe 2017

Iris Mittenaere a câștigat ediția de anul acesta a concursului de frumusețe Miss Universe, desfășura...