Artistul finlandez Tomi Saario lansează „Someone Like You”

Muzică
share

Artistul pop finlandez Tomi Saario începe 2021 cu un nou single.

Produs de HitImpulse, echipa germană premiată cu multiple discuri de platină din spatele unor artiști precum Ellie Goulding sau Kygo, „Someone Like You” este o piesă flirty ce îmbină hook-uri pop cu riff-uri de chitară, cu un refren ce rămâne întipărit în minte de la prima ascultare.

Single-ul dezvăluie nerăbdarea și entuziasmul pe care un îndrăgostit le simte atunci când întâlnește iubirea pentru prima dată.

Mixul dintre «nou» și «vechi» din punct de vedere muzical a fost o inspirație mai mare decât propriile experiențe. Pentru mine, «Someone Like You» este ca un copil din flori al piesei «Sexual Healing» a lui Marvin Gaye și «Can’t Feel My Face» a lui The Weekend. Îmi place să cred că viitorul muzicii poate fi găsit deseori în trecut. Vreau, de asemenea, să mulțumesc HitImpulse pentru că mi-a înțeles viziunea și a făcut ca acest single să sune dope”, povestește Tomi.

Deși s-a îndrăgostit de muzica blues la vârsta de șapte ani când îl asculta pe Stevie Ray Vaughan, Tomi a scris prima sa melodie abia la vârsta de 17 ani, avându-i pe John Mayer și D’Angelo drept influențe majore. După ce a refuzat o carieră promițătoare în fotbal pentru a se dedica pe deplin muzicii, a fost nevoit să se înroleze în armată, lucru obligatoriu în Finlanda.

După un an, Tomi Saario s-a mutat în Londra și a avut peste 1000 de spectacole în patru ani.

Articole similare

Cântărețul George Nicolescu a murit la vârsta de 74 de ani

Artistul s-a născut nevăzător și a avut o carieră îndelungată în muzica românească. Este cunoscut pe...

[BREAKFAST] Finlanda este în continuare cea mai fericită ţară din lume. Ce-i face pe finlandezi feri...

Nivelurile ridicate de încredere socială ale Finlandei ar putea fi unul dintre motivele pentru care ...

Un artist a transformat memeuri celebre cu animale în sculpturi [GALERIE FOTO]

Internetul este un loc bun pentru a te distra și există un lucru despre internet de care nu te plict...