Confidenţialitate
Selena Gomez
share

Selena Marie Gomez, cunocută simplu Selena Gomez, s-a născut pe 22 iulie 1992 și este la granția dintre rac și leu, după cum îi arată și zodia. Când e fioroasă și impulsivă, când dă câțiva pași în spate, dar într-un final pare că știe ce vrea.

Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în „Spy Kids 3-D: Game Over”. A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney „Wizards of Waverly Place”, care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, „When The Sun Comes Down”, după ce, în 2010, cucerise fanii din toată lumea cu „A Year Without Rain”, un follow-up al materialului ei discografic de debut, „Kiss & Tell”.

„A Year Without Rain”, recompensat cu un Disc de Aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină.

Selena Gomez a recunoscut la începutul anului 2014 că s-a internat pe 5 ianuarie, timp de două săptămâni, în centrul de reabilitare Dawn at The Meadows din Arizona, deoarece membrii familiei au sfătuit-o să facă acest lucru, din cauza stilului de viaţă petrecăreţ, cântăreaţa subliniind că decizia nu a avut legătură cu consumul de droguri şi alcool. Centrul Dawn at The Meadows tratează tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani, care se „confruntă cu traume emoţionale, dependenţă sau diagnostic dual”.

În septembrie 2016, Selena Gomez decide să ia o pauză în carieră pentru a se îngriji de sănătate, după ce a suferit o depresie şi o serie de atacuri de panică, ce sunt, probabil, manifestări ale bolii lupus cu care a fost depistată

Articole similare

Selena Gomez lanseaza film in iulie

Calmarea restricțiilor va începe cu mersul la cinema pentru a viziona o nouă producție SONY - Broken...

TOP 10: Cele mai urmărite conturi de Instagram din lume

Știm deja că cel mai bine plătit sportiv din lume este Cristiano Ronaldo. Ceea ce poate mulți dintre...

Selena Gomez a lansat ''Rare'', primul său album după mai bine de 4 ani

Cântăreaţa americană Selena Gomez a lansat cel mai recent album al său, "Rare". Albumul, primul d...

”Like Selena”, surpriza lui The Weeknd?

The Weeknd a postat luni un teaser pentru ceea ce se pare a fi noul lui album, marcând și revenirea ...

Selena Gomez lansează piesa ”Look At Her Now”, cu un clip filmat în întregime cu un iPhone - VIDEO...

La doar o zi distanță de lansarea celui mai emoționant single al acestui sezon, Selena Gomez ține să...