Selena Gomez
share

Selena Marie Gomez, cunocută simplu Selena Gomez, s-a născut pe 22 iulie 1992 și este la granția dintre rac și leu, după cum îi arată și zodia. Când e fioroasă și impulsivă, când dă câțiva pași în spate, dar într-un final pare că știe ce vrea.

Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în „Spy Kids 3-D: Game Over”. A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney „Wizards of Waverly Place”, care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, „When The Sun Comes Down”, după ce, în 2010, cucerise fanii din toată lumea cu „A Year Without Rain”, un follow-up al materialului ei discografic de debut, „Kiss & Tell”.

„A Year Without Rain”, recompensat cu un Disc de Aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină.

Selena Gomez a recunoscut la începutul anului 2014 că s-a internat pe 5 ianuarie, timp de două săptămâni, în centrul de reabilitare Dawn at The Meadows din Arizona, deoarece membrii familiei au sfătuit-o să facă acest lucru, din cauza stilului de viaţă petrecăreţ, cântăreaţa subliniind că decizia nu a avut legătură cu consumul de droguri şi alcool. Centrul Dawn at The Meadows tratează tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani, care se „confruntă cu traume emoţionale, dependenţă sau diagnostic dual”.

În septembrie 2016, Selena Gomez decide să ia o pauză în carieră pentru a se îngriji de sănătate, după ce a suferit o depresie şi o serie de atacuri de panică, ce sunt, probabil, manifestări ale bolii lupus cu care a fost depistată

Articole similare

Selena Gomez revine cu o piesă emoționantă - „Lose You To Love Me”

Selena Gomez, una dintre cele mai sensibile artiste ale peisajului muzical actual, revine după o pau...

Cum a uimit Selena Gomez pe covorul roșu de la Cannes - VIDEO

După o perioadă în care a stat departe de viața publică, Selena Gomez a putut fi observată pe covoru...

DJ Snake ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B - Taki Taki

https://www.youtube.com/watch?v=ixkoVwKQaJg Versuri DJ Snake ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B - Tak...

Selena Gomez, internată într-o clinică de psihiatrie la câteva săptămâni după nunta lui Justin Bierb...

Selena Gomez nu trece prin momente prea ușoare. Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez a fost internată ...

Fanii se întreabă dacă Selena Gomez și-a pus silicoane - FOTO

Prezentă la Săptămâna Modei de la New York, Selena Gomez a ieșit cu prietenii la un restaurant din o...

Cu cine vor s-o combine prietenii pe Selena Gomez

În ciuda zvonurilor care spun că Selena Gomez și-a găsit pe cineva după eșecul cu Justin Bieber, ea ...
X