Paul Damixie
share

Când Paul Damixie a câștigat trofeul pentru cel mai ascultat remix din 2015 în S.U.A, pentru varianta sa la hitul „Hello“, semnat de cântăreaţa britanică Adele, românii brusc au început să se întrebe dacă Paul Damixie chiar este unul dintre ei.

„Am aflat de la Feli că a fost lansată piesa nouă a lui Adele. Am intrat să o ascult, mi-a plăcut foarte mult şi m-a inspirat să fac un remix. M-am gândit să îi pun un ritm mai dance, mai rapid şi m-am apucat de treabă. Piesa era lansată de două ore când am început să lucrez la remix, iar la 18.00-19.00 deja îl terminasem. Mi-am propus să fac un remix cât mai simplu, cât mai aproape de piesa originală, dar să fie mai rapid şi mai energic“, povesșteste cum a început povestea succesului său internațional.

Iar de la un remix care a depășit granițele la o serie de hituri nu a fost decât un pas. Paul Damixie a prins avânt și a tot lansat piese care merită ascultate pe repeat.

Paul Damixie este originar din Timişoara şis-a remarcat și în proiectul electro-dance Radio Killer, alături de Lee Heart. Radio Killer este primul proiect iniţiat şi dezvoltat de către HaHaHa Production în 2009.

Primul contact cu muzica l-a avut la varsta de 11 ani, iar de-a lungul timpului a mixat pe aceeaşi scenă cu Echoman, Hybrid, Andy Fletcher (Depeche Mode), Outwork, Camille Jones, NTFO şi a lansat peste 40 de remixuri în colaborare cu label-uri din Marea Britanie, Italia, SUA şi România, unde se află sub umbrela HaHaHa Production.

Paul Damixie a mai făcut remixuri pentru Hy2rogen, NTFO, Sllash & Doppe, Treitl Hammond, Vali Bărbulescu, B-Noise, Allexinno, DJ Optick, Paul Thomas, Kim Fai, The House Moguls, David Deejay, Morris, John Puzzle şi Morandi.

Articole similare

Paul Damixie x Liv Royale - Lost in Space

https://www.youtube.com/watch?v=r-Kcb6mPZcI

Paul Damixie x Liv Royale

https://www.youtube.com/watch?v=r-Kcb6mPZcI

Markus Schulz și Smiley, alături de Paul Damixie, lansează remixul piesei “The Dreamers” - VIDEOCLI...

Markus Schulz continuă să uimească prin colaborările sale neașteptate, iar pentru noul său single ac...

IOVA x Paul Damixie - Down On My Knees

https://www.youtube.com/watch?v=QitrxU563-0

Jose AM & Paul Damixie lanseaza single-ul si videoclipul „Lonely In The North”

Jose AM lansează „Lonely In The North”, primul său single alături de Cat Music Spain, în colaborare ...

Cum a fost în a doua seară de ElectroShock - GALERIE FOTO

Sâmbătă, 11 august a fost cea de-a doua seară de Electroshock, un FESTIVAL cât o vară! Au fost pr...