Arnold Schwarzenegger anunță detalii despre noul Terminator

CoolNews, Filme
share

Ți-a fost dor de Arnold Schwarzenegger pe post de Terminator? Dspre când vor începe filmările pentru noua poveste a vorbit Arnold într-un interviu recent, anunțând că ”în luna martie a anului viitor, voi începe lucrul la Terminator 6. James Cameron şi David Ellison revin în echipă. Voi trece apoi la Conan”.

Acum rămâne de văzut dacă va mai avea succes povestea Terminator, mai ales că ultima dată nu s-a bucurat de popularitatea cu care erau obișnuiți din anii 80-90 creatorii seriei. ”Terminator: Genisys”, lansat în 2015, nu a atras prea multe cronici pozitive din partea criticilor şi a publicului. La nivel internaţional, ”Terminator: Genisys” a obţinut încasări totale de 440 milioane de dolari, raportate la un buget de producţie de 155 milioane. Tot pe profit au ieșit.

Arnold Schwarzenegger nu a jucat în ”Terminator Salvation” (2009), al patrulea film, dar a fost integrat cu ajutorul unor imagini generate pe calculator.

După ce a fost guvernator al statului California, între 17 noiembrie 2003 şi 3 ianuarie 2011, Arnold Schwarzenegger şi-a reluat cariera cinematografică şi a jucat în mai multe filme.

Articole similare

Arnold Schwarzenegger are un nou job: Chief Action Officer la Netflix

Arnold Schwarzenegger este noul Chief Action Officer la Netflix și anunță personal cele mai exploziv...

VIDEO Arnold Schwarzenegger nu se retrage, se reprofilează! „FUBAR”, disponibil din 25 mai

Un agent CIA aflat la un pas de pensionare descoperă un secret de familie și este forțat să se întoa...

Arnold Schwarzenegger se întoarce! „FUBAR”, disponibil din 25 mai pe Netflix

Un agent CIA aflat la un pas de pensionare descoperă un secret de familie. Forțat să se întoarcă pe ...