Confidenţialitate

Armin van Buuren: „De abia aștept ca în fiecare vineri să-mi încep weekend-urile pe 92,1 FM, frecvența One World Radio, alături de fanii din România”

Celebrități, CoolNews
share

România esteprintre primele țări din lume unde One World Radio se lansează în FM. Începând de azi, românii pot trăi magia legendarului festival Tomorrowland și pe unde radio. Printre cei care vor putea fi ascultați la noul post de radio se numără și Armin van Buuren.

Celebrul DJ olandez  dă startul weekend-ului cu „Weekend Kick-Off”, în fiecare vineri

”Este absolut minunat să vezi cum Tomorrowland vine tot timpul cu proiecte noi, inovatoare, și nu se limitează doar la rețete clasice, cum ar fi de exemplu un simplu show radio. Mixând conținut live și de tip on-demand, alături de cele mai tari și importante momente de la Tomorrowland de-a lungul anilor, One World Radio are o abordare unică care îl diferențiază față de restul radiourilor.

De abia aștept ca în fiecare vineri să-mi încep weekend-urile pe 92,1 FM, frecvența One World Radio, alături de fanii din România”, a declarat Armin van Buuren, supranumit și regele olandez al trance-ului.

Disponibil în București pe 92,1 FM, One World Radio este postul radio, dar și platforma de conținut a celebrului festival de muzică electronică din Belgia, Tomorrowland, care își continuă astfel eforturile de a se apropia cât mai mult de comunitatea sa internațională de fani.

One World Radio, care în formatul său digital se aude în toată lumea, se extinde mai departe în Europa cu această lansare în România, urmând să-și continue expansiunea și în alte țări europene, în următoarele luni. One World Radio România înlocuiește astfel Vibe FM în baza aprobării obținute de la CNA în luna iunie.

Postul de radio mai poate fi ascultat și în Bacău (90,6 FM), Buzău (102,7 FM), Onești (91,1 FM), Tulcea (90,2 FM) și Zimnicea (96,1 FM).

One World Radio, the sound of Tomorrowland, este platforma digitală oficială de conținut și radio a Tomorrowland, disponibilă 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână prin intermediul aplicației mobile Tomorrowland, website-ului tomorrowland.com, canalului YouTube, dar și prin intermediul altor aplicații sau canale precum Radioplayer, TuneIn și DAB + (în Flandra & Bruxelles).

Cei care ascultă One World Radio vor putea auzi mixuri în exclusivitate, piese unice, lansări noi și cele mai legendare seturi live din cei 16 ani de Tomorrowland, alături de o serie întreagă de gazde și emisiuni. Tot conținutul postului de radio și cel on-demand este unic și este creat de echipa din spatele Tomorrowland.

Aplicația mobilă Tomorrowland se poate descărca din Google Play sau App Store, prin intermediul acesteia putând fi ascultat One World Radio.

FOTO: One World Radio

Articole similare

Posturi de radio din peste 25 de țări, printre care și Virgin Radio Romania, au difuzat în același t...

Aproximativ 150 de posturi de radio din peste 25 de țări au difuzat vineri, 4 martie, la ora Românie...

Armin van Buuren și The Stickmen Project au lansat videoclipul oficial al piesei „No Fun”

Așteptarea a luat sfârșit. Armin van Buuren a lansat videoclipul oficial al piesei „ No Fun”, realiz...

Festivalul Tomorrowland își lansează label! Afrojack și Chico Rose au scos deja prima piesă

Când ajungi să organizezi un festival, te gândești care este pasul următor și ajungi să-l transformi...