Any1 colaborează cu AMNA pentru „Acum un an”

Muzică
share

„Acum un an” este cel mai nou single pe care Any1 îl lansează în colaborare cu AMNA. Piesa este însoțită de un videoclip plin de emotie, ce îmbină imaginile cu versurile sensibile. Compusă de către Any1, „Acum un an” este produsă în studiourile Tuan Records.

„Toată povestea începe cu o trăire reala, neașteptat de frumoasă, dar tristă în acelasi timp. Există momente în viață când inima se luptă cu mintea iar de cele mai multe ori, câștigă inima. Ea a spus totul in piesa „Acum un an”. Mi se intampla des, sa citesc note muzicale pe chipurile oamenilor, iar daca sunt implicat si emotional, totul prinde contur in studio. Am trecut prin toate sentimentele posibile cand am scris piesa – dragoste, ura, frustrarea creata de razboiul din mintea mea si cel mai important… dor. AMNA a reusit sa dea si mai multa viata piesei, punand aceeasi doza de suflet in piesa ca si mine. S-a regasit si ea in povestea „Acum un an” si toata colaborarea a functionat foarte natural si rapid”, mărturisește Any1.

„Am intrat in studio cu Any1 care mi-a spus povestea piesei. Am ascultat apoi melodia și mi s-a făcut pielea de găina imediat, mi se pare emoționantă. Mă simt onorată că lansăm împreună „Acum un an”. Sperăm din suflet să vă placă”, adaugă AMNA.

Articole similare

AMNA revine și surprinde publicul cu un nou single și un look wow

„Poate mai târziu” este numele single-ului pe care AMNA l-a pregătit pentru fani, o piesă cu un vibe...

AMNA și Dorian Popa cântă ”Pare rău, pare bine” (VIDEO)

Cei doi artiști colaborează din nou și lansează cel de-al patrulea single împreună: „Pare rău, pare ...

AMNA și Qupra lansează „Arde” (VIDEO)

AMNA și Qupra fac echipă și lansează „Arde”, o piesă compusă de Cyutz și Cristian Tarcea. „Arde, ...