Antonio Banderas şi Alec Baldwin devin Enzo Ferrari şi Ferruccio Lamborghini

CoolNews, Filme
share

Antonio Banderas îl va interpreta pe Ferruccio Lamborghini în filmul care va avea la bază o poveste scrisă chiar de fiul celui care a creat luxosul brand de automobile, Tony Lamborghini. Lui Alec Baldwin îi revine rolul rivalului Enzo Ferrari.

Filmul va primi semnătura regizorului Michael Radford (The Merchant of Venice, The Postman). De scenariu s-a ocupat Bobby Moresco, cel care a semnat şi textele pentru „Crash” şi „Million Dollar Baby”.

Acesta a adaptat volumul „Ferruccio Lamborgini – The Official Story” a lui Tony Lamborghini. Nu se ştie când vor începe filmările, dar producătorii au anunţat că acestea se vor desfăşura în Italia, dar şi în alte locaţii din lume.

Pelicula, pentru care producătorii nu au încă un titlu, va încerca să surprindă ascensiunea carierei lui Ferruccio Lamborghini trecând prin momentele când acesta făcea tractoare, apoi autovehicule militare în timpul celui de-al doilea război mondial şi într-un final designer pentru celebrele maşini sport.

Lamborghini a murit în 1993 lăsând în urmă o mulţime de legende despre industria auto din anii `60.

Un alt film, dedicat vieţii lui Enzo Ferrari, a fost anunţat în luna martie. În rol titular a fost distribuit fostul Wolverine, Hugh Jackman. Pelicula îl va avea la cârmă pe Michael Mann (Public Enemies, The Insider, Collateral).

Articole similare

Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie la filmări

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit de un tir accidental care a fost tras, joi, de actorul Al...

Vine în cinema ”The Boss Baby: Family Business” (VIDEO)

Mult așteptata continuare ”The Boss Baby” ajunge în cinematografe luna viitoare. În SUA, ”The Boss B...

Alec Baldwin este tată pentru a șaptea oară! Ce întrebare legată de copil l-a înfuriat

Alec Baldwin este tată pentru a șaptea oară. Actorul de 62 de ani are o fetiță pe nume Lucia adus...