Confidenţialitate

Antonio Banderas şi Alec Baldwin devin Enzo Ferrari şi Ferruccio Lamborghini

CoolNews, Filme
share

Antonio Banderas îl va interpreta pe Ferruccio Lamborghini în filmul care va avea la bază o poveste scrisă chiar de fiul celui care a creat luxosul brand de automobile, Tony Lamborghini. Lui Alec Baldwin îi revine rolul rivalului Enzo Ferrari.

Filmul va primi semnătura regizorului Michael Radford (The Merchant of Venice, The Postman). De scenariu s-a ocupat Bobby Moresco, cel care a semnat şi textele pentru „Crash” şi „Million Dollar Baby”.

Acesta a adaptat volumul „Ferruccio Lamborgini – The Official Story” a lui Tony Lamborghini. Nu se ştie când vor începe filmările, dar producătorii au anunţat că acestea se vor desfăşura în Italia, dar şi în alte locaţii din lume.

Pelicula, pentru care producătorii nu au încă un titlu, va încerca să surprindă ascensiunea carierei lui Ferruccio Lamborghini trecând prin momentele când acesta făcea tractoare, apoi autovehicule militare în timpul celui de-al doilea război mondial şi într-un final designer pentru celebrele maşini sport.

Lamborghini a murit în 1993 lăsând în urmă o mulţime de legende despre industria auto din anii `60.

Un alt film, dedicat vieţii lui Enzo Ferrari, a fost anunţat în luna martie. În rol titular a fost distribuit fostul Wolverine, Hugh Jackman. Pelicula îl va avea la cârmă pe Michael Mann (Public Enemies, The Insider, Collateral).

Articole similare

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus

Actorul in varsta de 60 de ani a anuntat recent ca s-a vindecat de virus dupa ce a stat 21 de zile i...

Succesul de box office The Boss Baby va avea o continuare

Alec Baldwin rămâne "şeful în casă". Studiourile DreamWorks Animation au anunţat că au prelungit con...

Antonio Banderas, vedetă la Miami Fashion Week

Antonio Banderas ţine lecţii de modă la Miami Fashion Week. Poate nu ştiaţi, dar actorul este absolv...