Antonia lansează piesa „Prieteni”, un statement puternic despre valorile importante din viața artistei

CoolNews, Muzică
share

Antonia prezintă piesa „Prieteni”, o ironie fină despre oamenii care nu mai știu să aprecieze valori esențiale precum loialitate, prietenie, sinceritate în relațiile interumane. Este un statement care marchează dezamăgirile din viața artistei, dar și din experiențele fiecăruia dintre noi.

Piesa a fost compusă de Theea Miculescu, Antonia, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versuri de Theea Miculescu, Antonia, producție Marcel Botezan, Sebastian Barac.

„Prieteni” a fost lansată cu un lyric video după un concept de Claudiu Burcă și the3AM, edit video Mihai Țiu.

Anul acesta, Antonia a lansat “Hasta Luego” și “Cum se împarte dragostea” cu Puya, a doua lor colaborare după “Hurricane”.

În 2023, Antonia a lansat single-ul „Moonlight” cu KiDi, „Bad Girls” cu SICKOTOY, INNA și Eva Timush, dar și „Dududum” cu florianrus, o piesă de dragoste care a uimit publicul, dar și „Late Night Feelings, precum și “Ping Pong”. În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale filmului „Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista a jucat rolul unui polițist alături de Matei Dima (BROmania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea. Sfârșitul anului 2023 a adus „Iubirea mea e cu tupeu”, o melodie în limba română care a crescut rapid pe TikTok.

Articole similare

Puya și Antonia știu ,,Cum se împarte dragostea”

Înarmați cu ironia la purtător, doi dintre artiștii noștri preferați, Puya și Antonia, colaborează d...

Alex Velea și Antonia, primul date la Breakfast de Valentine's Day

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Pe 14 februarie, ești Îndrăgostit Anonim la Virgin Radio Breakfast

Dacă e februarie, iubirea plutește în aer! De Valentine's Day, Giulia și Andrei Niculae îți pregătes...