ANTONIA începe petrecerea cu „Late Night Feelings”

CoolNews, NEWS
share

Vara este aproape aici, iar petrecerile vor contura o atmosferă de neuitat, atunci când sunt însoțite de muzică bună. Antonia prezintă “Late Night Feelings”, o piesă de dans, cu un tempo alert, însoțită de un videoclip colorat, fun și dinamic.

Piesa a fost scrisă de Alida, Rollo, Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versurile de Alida, Rollo, iar producția a fost realizată de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

Pentru videoclip, Antonia a colaborat cu NGM Creative, regizor Bogdan Păun, DoP Alex Mureșan, producția video Loops Production.

,,Vara începe cu piesa <<Late Night Feelings>> și sunt fericită să aduc energie fanilor mei. Rămâneți la curent, vara este lungă și am multe surprize pentru voi „, a spus Antonia.

În acest an, Antonia a lansat “Dududum” cu florianrus, o melodie de dragoste care a câștigat inimile publicului. În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale producției românești “Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care actrița a jucat rolul unui ofițer de poliție alături de Matei Dima ( BRomania ), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea.

2022 a fost anul colaborărilor pentru Antonia, artista a lansat “Una Favela” cu Qodës, piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, „Send Me Your Love”  cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez și “Clap Clap” cu Gran Error și Elvana, dar și „Ibiza”.

Articole similare

ANTONIA lansează „Moonlight” feat. KiDi, o piesă care celebrează dragostea și dansul

ANTONIA revine cu single-ul „Moonlight”, în colaborare cu KiDi. Piesa este un mix perfect de influen...

Cea mai cool gașcă din playlist-ul tău - SICKOTOY x INNA x ANTONIA x Eva Timush - "Bad Girls" -

Sunetul excepțional, combinat cu voci excepționale creează adevăratele hituri. Cea mai tare gașcă pe...

ANTONIA aduce energie și bună-dispoziție cu single-ul ”Ping Pong”

Este vară, sezonul ideal pentru petreceri, festivaluri, bucurie și seri lungi alături de cei dragi. ...