Confidenţialitate

Andrei Niculae i-a găsit job lui Răzvan, în direct la radio!

CoolNews
share

În fiecare zi la Virgin Radio Romania, Andrei Niculae încearcă să găsească joburi românilor care și le-au pierdut o dată cu pandemia. Astfel, povestea lui Răzvan din București i-a impresionat pe ascultători de la primele cuvinte scrise de acesta pe whatsapp-ul radioului.

Răzvan crește singur un puști de 12 ani asta după ce soția lui a decedat în urmă cu 6 ani. De 4 luni Răzvan a rămas fără job și a căutat cu disperare o metodă de a putea avea grijă de fiul său. Zeci de mesaje au venit instant după ce Andrei Niculae a citit povestea sa în direct la radio.

Astfel, după doar 24 de ore, Răzvan are parte de prima proba la un nou job, probă de 8 ore plătite integral. Pe lânga aceasta, mai mulți ascultători s-au întâlnit personal cu Răzvan și l-au ajutat cu produse și bani de chirie.

Andrei Niculae continuă să promoveze joburi disponibile în întreaga țară în emisiunea lui, de luni până vineri de la 16:00 la 19:00. Dacă ai nevoie de ajutor sau ai un job disponibil, dă-ne de veste la Virgin Radio Romania. Împreună trecem cu bine și peste perioada asta mai dificilă!

 

FOTO:  Alvaro Reyes / Unsplash

Articole similare

#GHIOZDANULLUINICULAE: O piesă de rupea în cluburi în 2010

Nu am avut un titlu mai bun dar pur si simplu astăzi în playlistul radioului a apărut piesa asta și ...

#GHIOZDANULLUINICULAE: Unul dintre cele mai hot covers din lume...

Nu știu ce scule foloseste Conor Maynard însă majoritatea prietenelor mele fete sunt pe jos când vin...

#GHIOZDANULLUINICULAE: PIESA MĂLINEI

Pentru că sunt un prieten bun fac orice pentru ai mei prieteni. Cum majoritatea oameni îmi trimit pi...