Confidenţialitate

Andrei Niculae i-a găsit job lui Răzvan, în direct la radio!

CoolNews
share

În fiecare zi la Virgin Radio Romania, Andrei Niculae încearcă să găsească joburi românilor care și le-au pierdut o dată cu pandemia. Astfel, povestea lui Răzvan din București i-a impresionat pe ascultători de la primele cuvinte scrise de acesta pe whatsapp-ul radioului.

Răzvan crește singur un puști de 12 ani asta după ce soția lui a decedat în urmă cu 6 ani. De 4 luni Răzvan a rămas fără job și a căutat cu disperare o metodă de a putea avea grijă de fiul său. Zeci de mesaje au venit instant după ce Andrei Niculae a citit povestea sa în direct la radio.

Astfel, după doar 24 de ore, Răzvan are parte de prima proba la un nou job, probă de 8 ore plătite integral. Pe lânga aceasta, mai mulți ascultători s-au întâlnit personal cu Răzvan și l-au ajutat cu produse și bani de chirie.

Andrei Niculae continuă să promoveze joburi disponibile în întreaga țară în emisiunea lui, de luni până vineri de la 16:00 la 19:00. Dacă ai nevoie de ajutor sau ai un job disponibil, dă-ne de veste la Virgin Radio Romania. Împreună trecem cu bine și peste perioada asta mai dificilă!

 

FOTO:  Alvaro Reyes / Unsplash

Articole similare

10 la Foc Automat - Smiley @Virgin Radio Breakfast

„10 la Foc Automat” este o rubrică ce își propune să-ți arate artiștii dincolo de cum îi vezi pe sce...

Virgin Radio Breakfast - Valentin Luca: „Mi-aș dori foarte mult ca oamenii să-și cumpere ustensile d...

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un si...

Virgin Radio Breakfast - Ana Baniciu: „Voi lansa o piesă rock”

Dacă ar fi să rezumăm primul Virgin Radio Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae la un si...