Andrei Bănuță lansează „Best Friends” și ne introduce într-o relație de prietenie care trece peste bariere

CoolNews, Muzică
share

Andrei Bănuță lansează luni, 29 august, „Best Friends”, o piesă pasională, despre prietenii care se transformă în relații. Piesa vine la pachet cu un ritm reggaeton, deja o semnătură specifică a artistului, și promite să schimbe energia zilei și să inducă dorința de dans. 

Best Friends” este o piesă inspirată dintr-o poveste prin care Andrei Bănuță a trecut. În fond, poate fi o poveste cu care mulți dintre noi ne identificăm, pentru că vorbește despre pasiune, dorință, dar și relații cu evoluții incerte.

Până la urmă, funcționează sau nu o relație între doi prieteni buni? Andrei Bănuță crede că ar putea.

„Bestfriends? Cine n-a trecut măcar o dată prin asta? Când tensiunea dintre doi oameni e mai puternică decât orice, ajungi să treci peste bariere fără să te gândești la urmări sau la orice altceva. Alegi să trăiești momentul. Urmările? Pot fi bune sau nu neapărat.

Am scris piesa asta într-o sesiune în care trebuia să iasă cu totul altceva, împreună cu Andi Horjea. Amândoi am avut, la un moment dat, prietene care au devenit mai mult de atât. Mi-a venit duma asta, după care povestea a curs cât ai zice balans. De asta este și cu un iz de reggaeton. Nouă ne plac astea mult. Sperăm să vă regăsiți în piesa asta, să o cântați și streamuiți. Nouă ne dă o mega stare!”, a povestit Andrei Bănuță.

În vârstă de 22 de ani, Andrei Bănuță și-a început cariera muzicală de mic, de la vârsta de 4 ani. Încă din adolescență, a participat la mai multe concursuri muzicale, atât naționale, cât și internaționale, câștigând numeroase premii și trofee importante.

Un tânăr cu vise mari din Eforie Sud, Constanța, Andrei a reușit să ajungă foarte repede la inimile publicului, fiind nu doar solist, ci și compozitor. Are o mare comunitate de fani pe rețelele de socializare, care îi fredonează piesele și alături de care dezbate subiecte din domenii diferite.

Articole similare

Andrei Bănuță cântă despre un ,,Altfel de amor”

Despre o astfel de iubire cântă Andrei Bănuță în noul lui single. După ce a cucerit inimile ascultăt...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

“Ring Ding Ding” - Tu le răspunzi lui Karmen și Andrei Bănuță?

"Ring Ding Ding", interpretată de Karmen și Andrei Bănuță, este o piesă electrizantă despre puterea ...