Confidenţialitate

Andrei Bănuță a adus un super colaj cu piese LIVE de Ziua Femeii la Breakfast

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

Andrei Bănuţă este un cantăreţ şi compozitor român care reuşeşte să bucure oamenii cu muzica sa. Succesul său a venit odată cu lansarea piesei „De Atâtea Ori”, în colaborare cu Theo Rose, piesă care are peste 7.000.000 de vizualizări pe YouTube și peste 320.000 de streamuri pe Spotify. Ulterior, au urmat alte piese care au intrat în topuri și s-au auzit în playlisturile unora dintre cele mai mari radiouri din România. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „Numele Tău”, cu 1.500.000 de vizualizări pe YouTube, „Mon Ami”, cu peste 19.000.000 de vizualizări, „Pe Limba Ta”, cu peste 3.100.000 de vizualizări. Piesa „Mon Ami”, lansată în colaborare cu Serena, s-a aflat în Shazam pe locul 98 la nivel global și pe locul 1 în Kazakhstan și Armenia. Pe Spotify, „Mon Ami” are peste 6.000.000 de streamuri.

De asemnea, Andrei Bănuţă este cunoscut şi pe TikTok, acolo unde postează regulat video-uri cu sunete cunoscute sau cover-uri și nu numai.

Cu Andrei Niculae și Veronica Trandafir ne auzim de luni până vineri, de la 6:30 la 10, la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

Ministrul Firea anunță tichete cadou de 300 de lei pentru bărbați, de ziua lor

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, anunţă un proiect prin care şi bărbaţii pot primi tichete cadou ...

[BREAKFAST] O imprimantă 3D a creat un desert din 7 ingrediente. Cum ne ajută?

Oamenii de știință au creat un desert cu șapte ingrediente folosind imprimante 3D, cu scopul de a în...

[PREMIERĂ] Juno a cântat „Sufletul Meu” și „Chestii” live la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...