Andreea Esca a cântat „Zeiță” (Spike) la Tic Talk cu Oana Tache

share

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virgin Radio Romania îți servește în fiecare sâmbătă și duminică un matinal buuuun și nebun! Tic Talk! Cu Oana Tache! De la 9 la 12!

De aproape 30 de ani îți iei informațiile, în fiecare seară, de la ea! Este una dintre cele mai faimoase femei din România, o mamă extraordinară și deținătoarea celei mai bune rețete de salată de vinete! Deja ți-ai dat seama! Vorbim despre Andreea Esca și despre provocarea pe care a primit-o la Tic Talk cu Oana Tache!

DACĂ NU AI REUȘIT SĂ URMĂREȘTI EMISIUNEA ÎN DIRECT, O POȚI URMĂRI ORICÂND PE PAGINA DE FACEBOOK VIRGIN RADIO ROMANIA

Pentru că fiecare ediție de Tic Talk cu Oana Tache are pregătită câte o provocare pentru invitați, nici Andreea Esca nu a scăpat de challenge!

Ne-am îndrăgostit de piesa „Zeu” a lui Spike și pentru că toată lumea o întreabă pe Andreea Escace salariu are?”, ne-am gândit să adaptăm puțin versurile și să o provocăm să cânte, la rece (cum s-ar spune), noua variantă a piesei: Andreea Esca – Zeiță

Noi zicem că noua variantă sună la fel de bine ca originalul și suntem siguri că vă place și vouă! De astăzi, Andreea Esca – Zeiță este și pe Tik Tok, iar tu poți folosi sunetul pentru tot felul de clipuri!

Ce ziceți? Facem freestyle-ul acesta viral? Ține doar de voi!

Matinalul de weekend de la Virgin Radio s-a auzit ON AIR, dar s-a văzut și online pe Tik Tok, unde au existat intervenții live din cadrul emisiunii. Nu uita să dai un follow și acolo dacă nu ai făcut-o deja!

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

Smiley și Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonați

Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din Ro...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...