Confidenţialitate

Andreea Bostănică, cea mai virală artistă de pe TikTok România, lansează “Ce ascultă inima”

CoolNews, Muzică
share

Andreea Bostănică lansează videoclipul piesei “Ce ascultă inima”, produs de echipa celor de la The One Records. Videoclipul noului single a fost foarte așteptat de public, sunetul piesei devenind viral pe TikTok, pe el creându-se deja mii de tiktok uri.

Versurile noului single “Ce ascultă inima” se concentrează pe subiectul atracției adolescentine dintre doi prieteni care se plac, dar care nu își mărturisesc unul altuia această pasiune ascunsă din teama de a nu strica prietenia dintre ei.

Mesajul piesei este un îndemn adresat celor aflați în această situație pentru a face pasul în mărturisirea iubirii ascunse chiar și cu riscul unui posibil refuz și a dragostei neîmpărtășite.

Melodia Ce ascultă inima compusă de producătorii mei de la The One Records, Claudiu Cota și Dael Damsa, este piesa mea preferată. Prin ea retrăiesc emoțiile pe care le-am simțit până în acest moment al vieții mele.  Fiind adolescentă, am în suflet un amalgam de emoții, însă pe toate le direcționez într-o zonă pozitivă. Iubesc oamenii din jur, oamenii care îmi sunt alături și îmi urmăresc fiecare pas pe rețelele de socializare și nu în ultimul rand familia și prietenii. Sunt un om fericit și simt că versul “Iubirea e cel mai mare HIT” trebuie să urle din sufletul fiecărui om”, a declarat Andreea.

Videoclipul piesei a fost creat de echipa talentată a celor de la MAU Creative cu care Andreea a lucrat și la videoclipurile anterioare.

Scenariul videoclipului are ca inspirație filmul “Warm Bodies”, fiind o comedie cu tentă horror, punandu-i în valoare calitățile actoricești ale Andreei.

Andreea Bostănică și-a început cariera de vlogger în 2017, canalul ei însumând până în prezent un nr. de peste 92M views, aflandu-se în prezent în topul celor mai populare și relevante vloggerite / influencerite din România și Moldova, cu un fanbase foarte activ atât pe Youtube (604k Subscribers), Instagram (776k followers) și pe TikTok ( peste 3,7M Followers). Videoclipurile ei au fost foarte bine primite de către public : Da Play (aprox 4,9 M views), BFF (peste 3,5 M views), Swipe Up (peste 3,4M views), Uit de Noi (1,4 M views), De ce Noi (1,1M views) și Diamantul (2,2M views) având un engagement foarte mare (un nr. de comentarii intre 10-25k / video).

Articole similare

TikTok marchează cele 16 Zile de Activism Împotriva Violenței de Gen din acest an prin parteneriatul...

Miloane de femei folosesc TikTok în fiecare zi pentru a se distra, inspira, educa și pentru a fi voc...

Un TikToker a strâns peste 170.000 de dolari pentru a-i plăti datoriile unei femei și a o ajuta să s...

Un videoclip de 15 secunde postat pe TikTok a reușit să strângă aproape 170.000 de dolari pentru a a...

TikTok anunță noi instrumente și măsuri pentru a îmbunătăți experiența comunității pe LIVE...

TikTok găzduiește un ecosistem divers format din creatori și comunități care creează conținut autent...