Confidenţialitate

Andreea Bălan îl acuză pe tatăl său că o bătea ca să intre pe scenă – VIDEO

Celebrități
share

Andreea Bălan (36 de ani) a dezvăluit în podcastul lui Cătălin Măruță, care au fost adevăratele motive care au dus la ruptura bruscă de tatăl ei, Săndel Bălan, atunci când solista avea doar 18 ani.

„E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de  maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Andreea Bălan la podcastul Cătălin Măruță.

Replicat lui Săndel Bălan a venit rapid, acesta spunând că povestea este un pic mai complicată și că n-a atins-o vreodată pe artistă:

”Iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. A spus că am bătut-o? Am smucit-o o dată, când puneam nişte gresie în bucătărie. A sărit pe ea şi s-a spart. Atunci am smucit-o şi altădată nu a salutat când a intrat într-o cabină unde erau artişti mari. N-am înţeles de ce se expune, ca să-i facă lui Măruţă audienţă!”, a declarat Bălan pentru Click.ro.

Articole similare

Andreea Bălan lansează „Soare după nori”, single ce poartă numele celui mai nou album al artistei...

„Soare după nori” este noul single pe care Andreea Bălan îl lansează, ce poartă și numele celui mai ...

Cluburile și piscinele se deschid de la 1 iunie. Se reiau nunțile și concertele, dar cu restricții...

Cluburile, discotecile și piscinele, toate vor fi deschise de la 1 iunie. Pentru că situația epid...

VIDEOCLIP NOU: Andreea Bălan lansează „Iubește-mă, nu”

Pregătită deja de vară, Andreea Bălan lansează clip după clip. Artista vine cu „Iubește-mă, nu", ...