Andra a lansat „Timpul” chiar de ziua ei. Piesa a fost scrisă de Irina Rimes – VIDEO

Muzică
share

Fiecare om își dorește să primească tot felul de cadouri de ziua lui. Se pare că Andra preferă să dăruiască și a arătat asta ieri, pe 23 August, oferind piesa „Timpul” fanilor săi. Pentru videoclip i s-au alăturat și vloggerii Bibi și Antonio Pican, iar rezultatul final este unul fresh de care nici nu știam că avem nevoie! Piesa a fost scrisă de Irina Rimes, Alexandru Pelin si Vlad Lucan.

 

Cu o carieră de 21 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. În ultimii ani a susținut mai multe concerte SOLD OUT la Sala Palatului și mai multe turnee atât prin țară cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles.

 

Piesa „Timpul” este una diferită dar în stilul unic al artistei. Melodia are un crescendo care ține ascultătorul în tensiune de la primele acorduri de chitară până la ultimele note. Andra își începe discursul muzical plin de emoție descriind o poveste de dragoste într-un punct de cotitură. Melodia devine din ce în ce mai plină de energie pe măsură ce Andra cântă despre o poveste al cărei inamic pare „timpul”, dar care, în viitor, se poate dovedi a fi cel mai mare aliat în obținerea finalului fericit mult dorit.

Videoclipul, regizat de NGM Creative, poate fi considerat un film de scurt metraj, avându-i în rolurile principale pe actrița și cântăreața Bibi și pe cântărețul și vlogger-ul Antonio Pican, alternând cu scene cu Andra. Personajele interpretate de Bibi și Antonio locuiesc în vecinătate și, treptat, se îndrăgostesc. Finalul clipului lasă loc de interpretare: se poate deduce că este vorba despre amintirile Andrei legate de relația cu soțul ei, dar și că este o poveste universală, cu urcușuri și coborâșuri, iar răbdarea și înțelepciunea ne pot duce pe fiecare dintre noi spre un final pozitiv.

 

Articole similare

O vară cu vibrații flamenco alături de Andra și India Martinez - “El Vuelo”

Cum ar suna ca vara asta să trăiești o poveste de dragoste pasională, în nuanțe de roșu aprins? Andr...

Andra și Andrei Bănuță lansează „Nu m-am gândit la despărțire”, un remake după celebra piesă a lui D...

La 40 de ani de la premiera piesei „Nu m-am gândit la despărțire”, de la Festivalul Mamaia, hitul se...

B i B i - spune Pa Pa în noul HIT

Cariera muzicală a lui BiBi înflorește din ce în ce mai frumos în ultima perioadă. Pe lângă succesul...