Andia lansează oficial „Sfârșitul lumii”, piesa care a devenit virală la Virgin Radio Romania

CoolNews, Muzică
share

Andia lanseză oficial piesa cu un puternic mesaj de dragoste, „Sfârșitul lumii”, piesă devenită virală după live session-ul de la Virgin Radio Romania care a acumulat în doar 3 săptămâni aproape 5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Doi ani mai târziu de la lansarea pe piața muzicală românească și patru piese devenite no.1 în topul Media Forest, Andia anunță lansarea albumului său de debut. Acesta va fi alcătuit din 10 piese, 7 dintre ele urmând a fi lansate până în primăvara anului viitor, când se va lansa oficial și albumul. Prima piesă dintre acestea este „Sfârșitul lumii”, o piesă pop de dragoste, scrisă de Alex Pelin, compusă de Alex Pelin, Radu Parvulescu și Vlad Lucan, unde cel din urmă a fost responsabil și de partea de producție.

„Aceasta piesă este pe departe printre preferatele mele din ce am lansat și voi lansa în continuare de pe album. E mai mult decât o piesă, e un feeling pe care îl simt prin toți porii, inchid ochii și mă las purtată în altă galaxie. Cuvintele sunt de prisos atunci când trebuie să vorbesc despre această piesă… Sper că și în voi trezește sentimente la fel de speciale”, a declarat Andia.

Videoclipul este unul de imagine și o surprinde pe Andia în 4 stări diferite, într-o atmosferă misterioasă. Echipa de filmare a fost formată din Quba – regie, DoP – David Mogan, iar de producție s-a ocupat Loops Production. Artista a avut, de asemenea, 4 look-uri de care s-au ocupat Cristina Crăciun (styling), Anca Buldur (make-up) și Cătălin Manolache (hair).

Îmi place foarte mult videoclipul, îmi plac look-urile mele și cred că mi-am intrat în rol pentru fiecare scenă în parte. Trebuie să vă recunosc că nu e cel mai ușor să performezi legată cu niște sfori de un stâlp, dar facem totul pentru artă! Sunt mândră de întreaga mea echipă, care, ca de obicei, a făcut ca lucrurile să curgă nice & smoothly”, a mai declarat artista.

În vara acestui an, Andia a lansat „Mi-e dor”, piesă care numără peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube și care se află de 10 săptămâni în top 10 MediaForest.

Articole similare

ANDIA lansează mult-așteptatul său EP, Egotic

După succesul răsunător al melodiilor sale anterioare care au ocupat primele locuri în topuri, ANDIA...

Andia lansează mult-așteptatul videoclip oficial al piesei „Pentru că”, în colaborare cu Deliric...

Andia lansează o nouă piesă de dragoste, un nou hit de pus de repeat, cântecul și videoclipul mult a...

3 Sud Est și Andia colaborează pentru prima dată și aduc în playlisturi „Inseparabili”

3 Sud Est și Andia colaborează în premieră și lansează în această vară o piesă sensibilă, cu un mesa...