Andia lansează mult-așteptatul videoclip oficial al piesei „Pentru că”, în colaborare cu Deliric

CoolNews, Muzică
share

Andia lansează o nouă piesă de dragoste, un nou hit de pus de repeat, cântecul și videoclipul mult așteptat de fani – „Pentru că” în colaborare cu Deliric. Probabil cea mai neașteptată colaborare a anului, dar cu siguranță una care va naște sentimente puternice printre ascultători datorită versurilor, dar și emoției transmise de către artiști, „Pentru că” a fost compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, scrisă de Alex Pelin și Răzvan Eremia (Deliric) și produsă de Vlad Lucan, la studiourile ATOM.

Piesa este parte din primul EP al Andiei, care se va lansa mai tărziu, toamna aceasta.

Această lansare este una foarte specială pentru mine, dar și foarte importantă. Marchează lansarea primului meu EP, pe care abia aștept să îl împărtășesc în totalitate cu voi. Încă de când am dat play la un snippet din piesă, m-am bucurat nespus să vă citesc părerile și comentariile pozitive despre ea. De asemenea, îi mulțumesc lui Deliric că a acceptat să fie parte din acest proiect, consider că a adus un echilibru întregii imagini și structuri”, a declarat Andia.

E mișto, ascultați piesa!”, a declarat Deliric.

Videoclipul, în regia lui Bogdan Păun (NGM) cu Alexandru Mureșan – DoP, explorează un drum complicat al dragostei între două personaje, printr-o serie de simboluri și metafore. De imaginea Andiei s-au ocupat Miruna Miu (styling), George Cozma (hair), Claudiu Burcă (makeup), iar producția a fost realizată de Arkomo.

Videoclipul este magic, totul la superlativ, sunt extrem de mulțumită de ceea ce a ieșit și vreau să mulțumesc întregii mele echipe pentru munca depusă, pentru că știu sigur că nu a fost un proces ușor. Sper să vă placă și vouă videoclipul și să completeze frumos piesa pe care ați primit-o cu atâta iubire”, a mai declarat Andia.

La patru ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu șase dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni, Anotimpuri, Sfârșitul lumii și La nevedere. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

Articole similare

Andia lansează mult-așteptatul hit „De la dela”, piesa devenită virală în urma concertului de lansar...

Andia lansează single-ul mult așteptat de către fanii acesteia – De la dela – piesa care s-a auzit p...

The Motans și Deliric s-au plimbat prin „București” și au ajuns la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

The Motans și Deliric te plimbă prin ,,București”

În versurile lui The Motans și Deliric, Bucureștiul prinde viață și devine un personaj vibrant, înso...