ANDIA lansează mult-așteptatul său EP, Egotic

CoolNews, Muzică
share

După succesul răsunător al melodiilor sale anterioare care au ocupat primele locuri în topuri, ANDIA, artista în plină ascensiune, care ne-a captat inimile cu piesele sale de dragoste și versurile captivante lansează primul său EP, Egotic, ce conține patru piese, la fel de sensibile și pline de emoție – Egotic, Solstițiu, Nemuritori și Pentru ca. EP-ul se regăsește pe toate platformele digitale de streaming, urmând să fie lansat pe YouTube începând cu săptămâna viitoare. Piesele au fost compuse de Alex Pelin și Vlad Lucan, scrise de Alex Pelin și produse de Vlad Lucan. 

De la începutul călătoriei sale muzicale, Andia a demonstrat o abilitate înnăscută de a atinge inimile oamenilor cu vocea sa plină de emoție. Cu fiecare melodie pe care o lansează, reușește să stabilească o conexiune profundă cu ascultătorii ei, permițându-le să trăiască emoții și povești prin muzica ei. EP-ul EGOTIC nu face excepție, deoarece prezintă o evoluție a artei sale, explorând noi adâncimi ale vulnerabilității, pasiunii și exprimării de sine.

„Sunt încântată să vă împărtășesc lansarea celui mai recent EP al meu, Egotic – un moment important în călătoria mea muzicală. Am investit tot sufletul și inima în acest proiect, și sunt ferictă să vi-l prezint în sfârșit. Acest EP reprezintă o nouă etapă din viața și cariera mea, o călătorie a autodescoperirii, pasiunii și vulnerabilității. Este o colecție de cântece care reflectă evoluția mea artistică și sunt extrem de recunoscătoare să vă am pe toți alături de mine. Sper ca acest EP să vă atingă sufletele, așa cum a făcut cu al meu”, a declarat Andia.

Lansarea EP-ului EGOTIC, este cu atât mai importantă, cu cât ANDIA pregătește un concert de lansare, primul proiect de acest gen al artistei. Concertul va avea loc 13 noiembrie la NORD Events Hall by Globalworth, începând cu ora 18:00. Evenimentul va fi presărat cu invitați speciali, momente speciale într-un un decor de poveste, care are la bază conceptul de „Garden of dreams”, precum și multe alte surprize care vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului.

“Cu bucurie și emoție în suflet, vă anunț că pe 13 noiembrie voi organiza și susține primul meu concert de acest fel, în București. Lucrăm de ceva timp la acest concept, iar acum este momentul să împărtășesc cu voi cel mai mare proiect al meu de până acum. Este evenimentul dedicat lansării primului meu EP, un concert presărat cu multe surprize pentru voi. Sper să ne vedem în numar cât mai mare ”, a declarat Andia.

De curând, Andia a lansat prima piesă de pe EP-ul Egotic, “Pentru că”, în colaborare cu Deliric, probabil cea mai neașteptată colaborare a anului, dar cu siguranță una care va naște sentimente puternice printre ascultători datorită versurilor, dar și emoției transmise de către artiști. Piesa a fost #1 pe trending-ul de pe YouTube, numără peste 3 milioane de vizualizări și a intrat de asemenea în Top 10 cele mai difuzate piese de pe Mediaforest.

La patru ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu șase dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni, AnotimpuriSfârșitul lumii și La nevedere. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

Articole similare

Andia lansează mult-așteptatul hit „De la dela”, piesa devenită virală în urma concertului de lansar...

Andia lansează single-ul mult așteptat de către fanii acesteia – De la dela – piesa care s-a auzit p...

Andia lansează mult-așteptatul videoclip oficial al piesei „Pentru că”, în colaborare cu Deliric...

Andia lansează o nouă piesă de dragoste, un nou hit de pus de repeat, cântecul și videoclipul mult a...

3 Sud Est și Andia colaborează pentru prima dată și aduc în playlisturi „Inseparabili”

3 Sud Est și Andia colaborează în premieră și lansează în această vară o piesă sensibilă, cu un mesa...