Andia lansează mult-așteptatul hit „De la dela”, piesa devenită virală în urma concertului de lansare al EP-ului artistei

CoolNews, Muzică
share

Andia lansează single-ul mult așteptat de către fanii acesteia – De la dela – piesa care s-a auzit pentru prima oară la concertul artistei de lansare al EP-ului din noiembrie 2023. Cu un sunet captivant și versuri ce te cuceresc, melodia a rămas adânc întipărită în inimile fanilor. De atunci și până acum, fenomenul s-a extins cu rapiditate, iar pe platforma TikTok s-au înregistrat peste 27.000 de videoclipuri ce au folosit sunetul live al piesei.

“De la dela” este o piesă pop de dragoste, cu versuri ce aduc emoție și un sound ce va rămâne în minte mult timp după ce se termină și care promite să fie un hit ce va rezona cu ascultătorii de toate vârstele. Piesa a fost compusă de Vlad Lucan și Alex Pelin, versurile au fost scrise de Alex Pelin, iar producția a fost realizată de Vlad Lucan.

“Nu cred ca am primit vreodata atât de multe mesaje în legătura cu o piesă așa cum am primit pentru De la dela – și toate înainte de lansarea oficială haha. M-au bucurat enorm reacțiile pozitive ale publicului după ce am cântat piesa la concert și mai ales tot ce a urmat după – acest val de comentarii pozitive, nerăbdarea lansării oficiale, apoi anticiparea acesteia. În calitate de artist, este minunat să vezi că ceva ce “scoți în lume” este atât de bine primit, de aceea mă bucur că în sfarșiiiit pot împărtăși această piesă cu voi, în forma ei finală”, a declarat Andia.

Videoclipul prezintă povestea transformării Andiei de la o existență monotonă la o celebrare vibrantă și plină de energie a libertății, marcând tranziția printr-o performanță electrizantă ca un rockstar. A fost regizat de către Bogdan Păun (NGM), filmat de Alexandru Mureșan (NGM), iar de producție s-a ocupat Arkomo. Din echipa de beauty a artistei au făcut parte Cristina Crăciun și Miruna Miu (styling), Claudiu Burcă (make-up) și Cătălin Manolache (hair).

„Ca de fiecare dată, echipa NGM face o treabă minunată și rareori am ceva de obiectat atunci când văd rezultatul final. Îmi place acest videoclip cu atât mai mult cu cât a trebuit să joc diferite roluri în el and I love a good challenge. Și să vă zic și un mic secret – sunt pasionată de actorie, deci ador cu atât mai mult atunci când ies din zona mea de confort. Sper să vă placă și vouă ce a ieșit la fel de mult!”, a mai declarat artista.

În noiembrie 2023, Andia a lansat primul său EP – Egotic – ce conține patru piese sensibile și pline de emoție – Egotic, Solstițiu, Nemuritori și Pentru că.

“Pentru că”, piesa în colaborare cu Deliric, a fost #1 pe trending-ul de pe YouTube, numără peste 15 milioane de vizualizări și fost lider în topul Mediaforest timp de 8 săptămâni consecutive.

Considerată una dintre cele mai talentate artiste din România, Andia a cucerit rapid inimile a milioane de oameni, urcând pe vârfurile succesului atât în topurile muzicale de radio, cât și de televiziune, lăudându-se cu o impresionantă realizare de 7 piese pe locul 1 în topul Media Forest. 

Articole similare

ANDIA lansează mult-așteptatul său EP, Egotic

După succesul răsunător al melodiilor sale anterioare care au ocupat primele locuri în topuri, ANDIA...

Andia lansează mult-așteptatul videoclip oficial al piesei „Pentru că”, în colaborare cu Deliric...

Andia lansează o nouă piesă de dragoste, un nou hit de pus de repeat, cântecul și videoclipul mult a...

3 Sud Est și Andia colaborează pentru prima dată și aduc în playlisturi „Inseparabili”

3 Sud Est și Andia colaborează în premieră și lansează în această vară o piesă sensibilă, cu un mesa...