Confidenţialitate

ANDIA lansează ”Ce suntem noi” – VIDEO

Muzică
share

După succesul avut cu ”Retrograd” alături de DJ Project, Andia lansează ”Ce suntem noi”, piesă care vorbește despre renunțarea la orgolii într-o relație. Piesa este compusă de Alex Pelin, Vlad Lucan, Achi și Adelina Stinga, iar versurile au fost scrise de Alex Pelin. De videoclip s-a ocupat Bogdan Daragiu.

“Ce suntem noi fără dragoste? E o întrebare simplă, dar care vine în spate cu o încărcătură puternic emoționala. Piesa vorbește despre faptul că orgoliile ar trebui lăsate deoparte și că iubirea este tot ce contează cu adevărat într-o relație. Chiar dacă există momente mai puțin plăcute, trebuie să lupți pentru ce îți dorești”, spune Andia.

Născută în Roman, județul Neamt, Andia are 22 de ani și a absolvit Facultatea de Economie. În prezent, Andia este studentă la master, în cadrul aceleiași universități. Prima experiență muzicală a fost pe când avea doar 11 ani, în cadrul unui festival local. Atunci a urcat pentru prima data pe scena și a fost extrem de fericită ca a reușit să treacă de etapa în care cânta doar singură prin casă.

Articole similare

Andia și Spike au lansat "Anotimpuri" - VIDEO

Nu credem că mai trebuie să facem prezentările. Pe Andia o știți deja de pe "Slăbiciuni" sau "Salcâm...

Andia, 3 piese number 1 în top Media Forest din România în decurs de 1 an

Vocea Andiei cucerește topurile muzicale, reușind ca într-un an să ajungă pe locul întâi în top 10 M...

Cum arată topul Shazam în România: Dj Project, BUG Mafia și Spike în primii 10

În fiecare săptămână vă prezentăm topul Shazam pentru România, adică cele mai căutate piese de către...