ANDIA lansează ”Ce suntem noi” – VIDEO

Muzică
share

După succesul avut cu ”Retrograd” alături de DJ Project, Andia lansează ”Ce suntem noi”, piesă care vorbește despre renunțarea la orgolii într-o relație. Piesa este compusă de Alex Pelin, Vlad Lucan, Achi și Adelina Stinga, iar versurile au fost scrise de Alex Pelin. De videoclip s-a ocupat Bogdan Daragiu.

“Ce suntem noi fără dragoste? E o întrebare simplă, dar care vine în spate cu o încărcătură puternic emoționala. Piesa vorbește despre faptul că orgoliile ar trebui lăsate deoparte și că iubirea este tot ce contează cu adevărat într-o relație. Chiar dacă există momente mai puțin plăcute, trebuie să lupți pentru ce îți dorești”, spune Andia.

Născută în Roman, județul Neamt, Andia are 22 de ani și a absolvit Facultatea de Economie. În prezent, Andia este studentă la master, în cadrul aceleiași universități. Prima experiență muzicală a fost pe când avea doar 11 ani, în cadrul unui festival local. Atunci a urcat pentru prima data pe scena și a fost extrem de fericită ca a reușit să treacă de etapa în care cânta doar singură prin casă.

Articole similare

ANDIA lansează mult-așteptatul său EP, Egotic

După succesul răsunător al melodiilor sale anterioare care au ocupat primele locuri în topuri, ANDIA...

Andia lansează mult-așteptatul videoclip oficial al piesei „Pentru că”, în colaborare cu Deliric...

Andia lansează o nouă piesă de dragoste, un nou hit de pus de repeat, cântecul și videoclipul mult a...

3 Sud Est și Andia colaborează pentru prima dată și aduc în playlisturi „Inseparabili”

3 Sud Est și Andia colaborează în premieră și lansează în această vară o piesă sensibilă, cu un mesa...