Confidenţialitate

ANDIA lansează ”Ce suntem noi” – VIDEO

Muzică
share

După succesul avut cu ”Retrograd” alături de DJ Project, Andia lansează ”Ce suntem noi”, piesă care vorbește despre renunțarea la orgolii într-o relație. Piesa este compusă de Alex Pelin, Vlad Lucan, Achi și Adelina Stinga, iar versurile au fost scrise de Alex Pelin. De videoclip s-a ocupat Bogdan Daragiu.

“Ce suntem noi fără dragoste? E o întrebare simplă, dar care vine în spate cu o încărcătură puternic emoționala. Piesa vorbește despre faptul că orgoliile ar trebui lăsate deoparte și că iubirea este tot ce contează cu adevărat într-o relație. Chiar dacă există momente mai puțin plăcute, trebuie să lupți pentru ce îți dorești”, spune Andia.

Născută în Roman, județul Neamt, Andia are 22 de ani și a absolvit Facultatea de Economie. În prezent, Andia este studentă la master, în cadrul aceleiași universități. Prima experiență muzicală a fost pe când avea doar 11 ani, în cadrul unui festival local. Atunci a urcat pentru prima data pe scena și a fost extrem de fericită ca a reușit să treacă de etapa în care cânta doar singură prin casă.

Articole similare

DJ Project și Andia au lansat "Slăbiciuni" - VIDEO

DJ Project, trupa care de 20 de ani face muzică la cel mai înalt nivel, lansează astăzi, feat. Andia...

ANDIA lansează ”Ce suntem noi” - VIDEO

După succesul avut cu ”Retrograd” alături de DJ Project, Andia lansează ”Ce suntem noi”, piesă care ...

DJ Project lansează primul single cu Andia - VIDEOCLIP

Duoul românesc alcătuit din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea) lansează vid...