Confidenţialitate

ANDIA lansează ”Ce suntem noi” – VIDEO

Muzică
share

După succesul avut cu ”Retrograd” alături de DJ Project, Andia lansează ”Ce suntem noi”, piesă care vorbește despre renunțarea la orgolii într-o relație. Piesa este compusă de Alex Pelin, Vlad Lucan, Achi și Adelina Stinga, iar versurile au fost scrise de Alex Pelin. De videoclip s-a ocupat Bogdan Daragiu.

“Ce suntem noi fără dragoste? E o întrebare simplă, dar care vine în spate cu o încărcătură puternic emoționala. Piesa vorbește despre faptul că orgoliile ar trebui lăsate deoparte și că iubirea este tot ce contează cu adevărat într-o relație. Chiar dacă există momente mai puțin plăcute, trebuie să lupți pentru ce îți dorești”, spune Andia.

Născută în Roman, județul Neamt, Andia are 22 de ani și a absolvit Facultatea de Economie. În prezent, Andia este studentă la master, în cadrul aceleiași universități. Prima experiență muzicală a fost pe când avea doar 11 ani, în cadrul unui festival local. Atunci a urcat pentru prima data pe scena și a fost extrem de fericită ca a reușit să treacă de etapa în care cânta doar singură prin casă.

Articole similare

Andia a lansat oficial albumul său de debut, „Pietre prețioase”

După succesul înregistrat, Andia lansează „Pietre prețioase”, albumul său de debut ce conține 10 pie...

Andia nu mai colaborează cu DJ Project și anunță lansarea piesei „Universul” de pe viitorul său albu...

Doi ani mai târziu de la lansarea pe piața muzicală românească și patru piese devenite no.1 în topul...

Secret Playlists: Andia

„Spune-mi ce muzică asculți ca să-ți spun cine ești”. Un dicton adaptat, dar care se potrivește mănu...