Andia a lansat oficial albumul său de debut, „Pietre prețioase”

CoolNews, Muzică
share

După succesul înregistrat, Andia lansează „Pietre prețioase”, albumul său de debut ce conține 10 piese, care abordează diferite teme, de la dragoste, până la natura umană și care sunt însoțite de un concept foto special.

Albumul conține 7 piese noi, dar și piese deja cunoscute și iubite de către public, precum „Mi-e dor” sau „Anotimpuri”, piesă ce a fost #1 Media Forest timp de patru săptămâni. Este un album sincer, intens, scris de Alex Pelin și produs de Vlad Lucan la casa de discuri ATOM, alături de care artista a colaborat și pentru piese precum „Slăbiciuni” sau „Retrograd”.

La trei ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu cinci dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni, Anotimpuri și Sfârșitul lumii. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

Acest album reprezintă un pas important pentru mine și le sunt recunoscătoare tuturor oamenilor pe care i-am întâlnit pe acest drum, celor care au contribuit la acest proiect și nu în ultimul rând, vă sunt recunoscătoare VOUĂ pentru toata susținerea pe care mi-ati aratat-o până acum. Albumul este cu totul o poveste, pe care vă invit să o ascultați si să vă lăsați purtați de sunet”,  a declarat Andia.

Ultimul single lansat de artistă este piesa ce poartă și numele albumului, „Pietre prețioase” în colaborare cu Guess Who. La doar două săptămâni de la lansare, piesa numără peste 1 milion de vizualizări pe Youtube și se aude pe cele mai importante posturi de radio din România.

În luna noiembrie a anului 2021, Andia a lansat „Sfârșitul lumii”, piesă care a ajuns #1 în trendingul românesc de pe Youtube, cu peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube și care a intrat la doar o săptămână de la lansare în topul celor mai difuzate 10 piese de pe MediaForest, ajungând până pe locul 1, poziție pe care a ocupat-o timp de 6 săptămâni.

Acest album reprezintă următorul pas în călătoria mea muzicală. Este un moment atât de special pentru mine și mă bucur că îl pot împărtăși cu voi”, a mai declarat artista.

Albumul poate fi ascultat pe Youtube și pe toate platformele digitale.

Articole similare

ANDIA lansează mult-așteptatul său EP, Egotic

După succesul răsunător al melodiilor sale anterioare care au ocupat primele locuri în topuri, ANDIA...

Andia lansează mult-așteptatul videoclip oficial al piesei „Pentru că”, în colaborare cu Deliric...

Andia lansează o nouă piesă de dragoste, un nou hit de pus de repeat, cântecul și videoclipul mult a...

3 Sud Est și Andia colaborează pentru prima dată și aduc în playlisturi „Inseparabili”

3 Sud Est și Andia colaborează în premieră și lansează în această vară o piesă sensibilă, cu un mesa...