Advertisement
Advertisement

Amuly și Nane vor să-i lăsăm să ne cânte!

CoolNews, Muzică
share

Amuly și Nane ne conduc spre finalul anului 2021 în acorduri de dragoste. Cei doi artiști lansează astăzi piesa Lasă-mă să-ți cânt, una dintre piesele rare de dragoste ale lui Amuly. Dacă până acum i-a obișnuit pe fani cu un stil mai dur, de această dată, Amuly scoate la iveală o parte mai puțin cunoscută de către cei care îl urmăresc și îi apreciază cariera: vulnerabilitatea.

Din punct de vedere al producției, instrumentalul și linia melodică a refrenului sunt foarte aproape de zona pop, în timp ce textul piesei îmbină perfect emoțiile cu stilul trap. Cu siguranță fiecare ascultător se va regăsi în povestea cântată de către Amuly și Nane.

Piesa se află în acest moment pe locul #32 în YouTube Trending!

Artist cu puternice rădăcini Hip-Hop, Amuly își expune rar partea sensibilă, Lasă-mă să-ți cânt fiind unul dintre puținele momente în care dragostea lui arătată în fața publicului nu este îndreptată către muzică.

Amuly se numără printre cei mai de succes artiști de trap, reprezentând combinația perfectă dintre old school și new school. Muzica este singura lui muză și își scrie propriile versuri de la vârsta de unsprezece ani.

A lansat primul său album în toamna anului trecut, reușind să ajungă la cifre impresionante. Blindat a avut 21 de piese în Spotify Top 50 și întreg albumul în primele 65 de poziții în Spotify Top 200. Abili, piesa în colaborare cu PRNY și Abi, a depășit pe YouYube 33 de milioane de vizionări și a adunat peste 329 de mii de aprecieri.

Nane este considerat artistul hot al momentului, adoptând stilul trap în anul 2015, din 2019 devenind unul dintre reprezentanții trap-ului românesc. În plină pandemie, Nane a lansat albumul NANalien, dar și piesa Cum Era, alături de Delia, care a strâns peste 21 de milioane de vizualizări în doar un an de la lansare. Ultima piesă lansată de artist se numește BBYMM și ocupă, în acest moment, locul 19 în trending-ul YouTube România.

Articole similare

Klaus & Barroso prezintă: „Frățioru’ meu”- Amuly și Azteca feat „Micutzu”

Realizatorii filmului Klaus & Barroso au colaborat cu artiștii Amuly și Azteca la realizarea unu...

Feli x NANE cântă împreună „Până-n zori”

Feli își unește creativitatea și talentul cu artistul de hip-hop și trap NANE și lansează împreună p...

Alduts Sherdley x NANE colaborează și lansează „HAOS”

Muzical vorbind, vă veți delecta cu o combinație spumoasă de R&B și Funk, lirical vorbind, veți ...