Confidenţialitate

Amna și Robert Toma cântă despre dragoste „La capătul lumii”

Muzică
share

Amna și Robert Toma fac parte din echipa romanticilor incurabili care trăiesc și cântă despre dragoste într-un fel unic. După hit-ul „În oglindă”, care a ocupat câteva luni primele locuri în top 10, cei doi artiști lansează împreună piesa „La capătul lumii„.

Vocile și trăirile celor doi artiști se combină perfect, astfel că fiecare piesă pe care se întâlnesc prinde viața și îți transmite o avalanșă de emoții. Primul featuring pe care Amna și Robert Toma l-au lansat împreună, „În Oglindă„, spunea povestea de dragoste a doi tineri care sperau să fie fericiți împreună până la adânci bătrâneți.

Piesa “”La capătul lumii” vorbește despre o poveste de dragoste încheiată, dar o singură privire între cei doi le spulberă prezentul și îi izolează în trăirile și amintirile din trecut. Piesa este compusă și produsă în studiourile DeMoga Music de Robert Toma, Alex Parker, Adrian Klein și Amna.

„Piesa < La capătul lumii > s-a născut din colaborarea extraordinară și chimia pe care o am cu Robert. La un an dup㠓<În oglindă>”, după nenumărate ore petrecute ca echipa în studio alături de el, am decis să lansăm această piesă, iar pentru viitor pregătim multe alte surprize.”” declară Amna.

„Între mine și Amna există o relație foarte frumoasă atât de prietenie, cât și pe plan muzical. Lucrăm împreună de câțiva ani și facem super echipă, iar piesa „La capătul lumii” este a doua piesă pe care o lansăm împreună, lucru care mă bucură foarte tare. Piesa este despre o poveste de dragoste care deși s-a încheiat, continuă prin regrete și amintiri.”” spune Robert Toma.

Articole similare

AMNA revine și surprinde publicul cu un nou single și un look wow

„Poate mai târziu” este numele single-ului pe care AMNA l-a pregătit pentru fani, o piesă cu un vibe...

AMNA și Dorian Popa cântă ”Pare rău, pare bine” (VIDEO)

Cei doi artiști colaborează din nou și lansează cel de-al patrulea single împreună: „Pare rău, pare ...

AMNA și Qupra lansează „Arde” (VIDEO)

AMNA și Qupra fac echipă și lansează „Arde”, o piesă compusă de Cyutz și Cristian Tarcea. „Arde, ...