Confidenţialitate

Amna și Robert Toma cântă despre dragoste „La capătul lumii”

Muzică
share

Amna și Robert Toma fac parte din echipa romanticilor incurabili care trăiesc și cântă despre dragoste într-un fel unic. După hit-ul „În oglindă”, care a ocupat câteva luni primele locuri în top 10, cei doi artiști lansează împreună piesa „La capătul lumii„.

Vocile și trăirile celor doi artiști se combină perfect, astfel că fiecare piesă pe care se întâlnesc prinde viața și îți transmite o avalanșă de emoții. Primul featuring pe care Amna și Robert Toma l-au lansat împreună, „În Oglindă„, spunea povestea de dragoste a doi tineri care sperau să fie fericiți împreună până la adânci bătrâneți.

Piesa “”La capătul lumii” vorbește despre o poveste de dragoste încheiată, dar o singură privire între cei doi le spulberă prezentul și îi izolează în trăirile și amintirile din trecut. Piesa este compusă și produsă în studiourile DeMoga Music de Robert Toma, Alex Parker, Adrian Klein și Amna.

„Piesa < La capătul lumii > s-a născut din colaborarea extraordinară și chimia pe care o am cu Robert. La un an dup㠓<În oglindă>”, după nenumărate ore petrecute ca echipa în studio alături de el, am decis să lansăm această piesă, iar pentru viitor pregătim multe alte surprize.”” declară Amna.

„Între mine și Amna există o relație foarte frumoasă atât de prietenie, cât și pe plan muzical. Lucrăm împreună de câțiva ani și facem super echipă, iar piesa „La capătul lumii” este a doua piesă pe care o lansăm împreună, lucru care mă bucură foarte tare. Piesa este despre o poveste de dragoste care deși s-a încheiat, continuă prin regrete și amintiri.”” spune Robert Toma.

Articole similare

VIDEO: Amna și Liviu Teodorescu lansează ”Sper s-o iubești”

AMNA colaborează pentru prima oară cu Liviu Teodorescu și lansează „Sper s-o iubești”, o poveste emo...

Any1 colaborează cu AMNA pentru „Acum un an”

„Acum un an” este cel mai nou single pe care Any1 îl lansează în colaborare cu AMNA. Piesa este înso...

AMNA lansează ”În ochii lui” - VIDEOCLIP

AMNA a lansat „În ochii lui”, al treilea episod muzical din seria de patru piese inspirate din viața...