Ambasadorul Franței în România cântă alături de Keo – VIDEO

Muzică
share

Nu e suficient că francezii îl au președinte pe Emmanuel Macron, în vârstă de 39 de ani, care a câștigat aproape tot Internetul, că acum și ambasadorul Franței în România adaugă emoții frumoase în ecuație, cu o piesă lansată cu doar o zi înainte de 1 iunie.

Ambasadorul Franței în România, François Saint-Paul și Keo tocmai au lansat în urmă cu puțin timp piesa „Soarele pe cer”. În timp ce ambsadorul cântă la pian, Keo vine cu vocea, el fiind cel care a compus și piesa.

Veniturile din drepturile de difuzare ale melodiei și videoclipului vor fi donate Asociației Valentina, dedicată susținerii copiilor și familiilor provenind din medii defavorizate, acesta fiind și motivul pentru care lansarea a fost programată cu o zi înainte de 1 iunie.

„În România, 1 iunie este Ziua Copilului. Această melodie este pentru toți cei care vor să se bucure de această sărbătoare”, declară ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Frantei în România.

„A fost o placere sa colaborez cu domnul François Saint-Paul, si ma bucur mult ca prin aceasta colaborare putem face un gest frumos pentru copii”, a declarat Keo

Videoclipul pentru „Soarele pe cer” a fost a fost filmat la Reședința Franței, regia fiind semnată de Mihai Laz.

Asociaţia Valentina România este situată în sectorul 5, cartierul Ferentari. Centrul de zi after-school, Casa Valentina, este deschis în timpul săptămânii pentru a ajuta copiii proveniţi din familii defavorizate să urmeze cursurile unei şcoli normale. Obiectivul este de a-i susţine pentru a avea un viitor mai bun. Concret, 40 de copii sunt primiţi în fiecare zi pentru a fi ajutaţi să-şi facă temele, pentru a avea activităţi creative şi artistice şi pentru a primi o masă caldă. Familiile lor sunt de asemenea urmărite în vederea reinserării sociale şi profesionale.

Valentina România ajută şi 60 de copii să meargă la grădiniţă plătindu-le masa şi rechizitele. In total, asociaţia susţine 100 de copii proveniţi din 80 de familii.

Finanţarea asociaţiei este asigurată exclusiv din fonduri private şi donaţii individuale, ale altor fundaţii şi ale companiilor.

Articole similare

Activități pentru copii și părinți de 1 Iunie: Sărbătorește Ziua Copilului alături de cei mici...

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită pe 1 iunie, este o ocazie minunată pentru părinți să pe...

Intrare gratuită la Muzeul Antipa, pentru toți copii, de 1 iunie

De 1 iunie 2023, copiii sunt așteptați să-și petreacă ziua la Antipa! Joi, de ziua lor, ei vor primi...

Îi recunoști? Vezi aici cum arătau artiștii tăi preferați când erau mici

La mulți ani!! Tuturor copiilor și tuturor celor care încă se simt copii. Astăzi, de 1 iunie, i-am r...