Confidenţialitate

Am intrat într-o mare încurcătură – VIDEO

share

Încă o porție de haos și energie  pentru tine! Știi deja că în viața noastră de la radio se întâmplă o mulțime de lucruri și după ce se opresc microfoanele.

Săptămâna trecută băieții din Virgin Tonic au fost pe Național Arena la meciul România – Olanda și au încercat să filmeze un gol. Într-un final, Bogdan a prins ceva, doar că era un gol în poarta noastră. Asta e! Poate data viitoare…

După asta, s-a lăsat cu o surpriză mare pentru colegul Cristi Stanciu, mare iubitor de somn. I-am dat trezirea cu noaptea în cap pe ritmuri de Tomorrowland.

Când bei un fresh pe modul artistic trebuie să-ți faci poză cu noul telefon ca să te vadă toată lumea. Ah, Nuuu! Încă o dată, Bogdan, că nu se vede paiul!

Un pulover ne-a încurcat rău. Promitem să o descurcăm până data viitoare!

Pentru tine treaba nu e deloc încurcată. Pe canalul de YouTube Virgin Radio Romania butonul de SUBSCRIBE e simplu de folosit! Convinge-te!

See you next week! Până atunci avem o recomandare pentru tine, că tot vine weekend-ul. În serile astea reci, în loc sa te uiți la o comedie romantică de nota 6 pe IMDB, ai putea să vezi cum e viața într-un radio prin cele 11 episoade Vvlog. Ne mulțumești tu după aceea!