Confidenţialitate

Am fost luați la dans direct din studioul Virgin Radio Romania! Două posturi de radio au fost sincronizate, în premieră absolută, de #musichood – VIDEO

CoolNews
share

Asta da trezire! Cine încă nu crede că muzica are o super-putere, să deschidă o Coca-Cola și apoi să dea play melodiilor de pe etichete! Sticlele de Coca-Cola formează prima compilație muzicală EXCLUSIV pe sticlele de 500ml. 5 artiști, 5 genuri muzicale diferite: POP, HIP HOP, ROCK, BALCANIC, ELECTRO, 15 melodii. Scanând o sticlă sau oricare două sticle, asculți melodiile și câștigi premii pe ritmul tău.

Noi am văzut cum se întâmplă asta în cel mai wow moment trăit în istoria radioului din România. Miercuri, Virgin Radio Romania a fost pus pe aceeași frecvență cu Europa FM în primul double take over din istoria radioului românesc!

Bogdan, Shurubel și Ionuț s-au trezit cu un super vibe matinal adus live în studioul Virgin Radio Romania de Mahala Rai Banda. După ce ne-au ispitit la dans, ne-am dus și i-am luat și pe colegii matinali de la Europa FM, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia, marcând astfel primul moment din istoria FM-ului în care muzica unește chiarși două posturi de radio atât de diferite.

Chiar dacă venim din locuri diferite, creștem diferit sau avem gusturi muzicale diferite, toți iubim muzica și muzica ne va uni întotdeauna. Iar senzația asta am reușit să o trăim live, sincronizați de #musichood la radio și online, live pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania.

Când scanezi o etichetă cu aplicația COKE SCAN, asculți melodia din genul respectiv. Scanand oricare două sticle alăturate, poți asculta o melodie nouă, în care cele două genuri se îmbină perfect. Cine nu ar vrea sa asculte combinatia dintre HIP HOP si Electro sau ROCK si BALCANIC?

Cele 15 melodii pot fi ascultate EXCLUSIV pesticlele de Coca-Cola, folosind aplicația COKE SCAN.  Noi am descoperit live super experiența oferită de prima compilație muzicală EXCLUSIV pe sticlele de Coca-Cola! Acum e rândul tău!

Articole similare

DOC este noul nostru coleg! DOCShow - din 24 octombrie la Virgin Radio Romania

Avem cel mai tare DOCtor, pregătit cu cel mai tare late night show de radio! DOCShow e fix emisi...

Noi am întrebat, ascultătorii au răspuns: Ce piesă hip hop românească ai pe repeat în ultima vreme?...

Avem cei mai tari ascultători! Pentru că am vrea să vorbim cu fiecare în parte, comunicăm cât putem ...

EUROPAfest, festival cu jazz, blues, pop și muzică clasică

Dacă în vara asta ți-ai propus să experimentezi noi senzații muzicale, poți lua parte la concerte de...