Am fost luați la dans direct din studioul Virgin Radio Romania! Două posturi de radio au fost sincronizate, în premieră absolută, de #musichood – VIDEO

CoolNews
share

Asta da trezire! Cine încă nu crede că muzica are o super-putere, să deschidă o Coca-Cola și apoi să dea play melodiilor de pe etichete! Sticlele de Coca-Cola formează prima compilație muzicală EXCLUSIV pe sticlele de 500ml. 5 artiști, 5 genuri muzicale diferite: POP, HIP HOP, ROCK, BALCANIC, ELECTRO, 15 melodii. Scanând o sticlă sau oricare două sticle, asculți melodiile și câștigi premii pe ritmul tău.

Noi am văzut cum se întâmplă asta în cel mai wow moment trăit în istoria radioului din România. Miercuri, Virgin Radio Romania a fost pus pe aceeași frecvență cu Europa FM în primul double take over din istoria radioului românesc!

Bogdan, Shurubel și Ionuț s-au trezit cu un super vibe matinal adus live în studioul Virgin Radio Romania de Mahala Rai Banda. După ce ne-au ispitit la dans, ne-am dus și i-am luat și pe colegii matinali de la Europa FM, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia, marcând astfel primul moment din istoria FM-ului în care muzica unește chiarși două posturi de radio atât de diferite.

Chiar dacă venim din locuri diferite, creștem diferit sau avem gusturi muzicale diferite, toți iubim muzica și muzica ne va uni întotdeauna. Iar senzația asta am reușit să o trăim live, sincronizați de #musichood la radio și online, live pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania.

Când scanezi o etichetă cu aplicația COKE SCAN, asculți melodia din genul respectiv. Scanand oricare două sticle alăturate, poți asculta o melodie nouă, în care cele două genuri se îmbină perfect. Cine nu ar vrea sa asculte combinatia dintre HIP HOP si Electro sau ROCK si BALCANIC?

Cele 15 melodii pot fi ascultate EXCLUSIV pesticlele de Coca-Cola, folosind aplicația COKE SCAN.  Noi am descoperit live super experiența oferită de prima compilație muzicală EXCLUSIV pe sticlele de Coca-Cola! Acum e rândul tău!

Articole similare

Am relansat aplicația Virgin Radio Romania! Descarc-o acum

Avem o veste super tare pentru voi! Am relansat aplicația Virgin Radio România și acum o poți descăr...

Diss tracks: ce sunt mai exact și care sunt cele mai populare

Diss track-urile reprezintă una dintre cele mai vibrante și controversate expresii ale culturii hip-...

[BREAKFAST] Microscopic Handbag, sau cum arată cea mai mică „poșetă” din lume

O casa de modă a scos pe piață Miscroscopic Handbag, geanta microscopică măsoară doar 657 pe 222 pe ...