Confidenţialitate

Alper Erozer lansează în România piesa ”I like it” – AUDIO

Muzică
share

“Succesul piesei în limba turcă ne-a determinat să facem o variantă și-n engleză și să o aducem cât mai aproape de voi toți. Sper să vă placă, să vă bucurați de ea, să vă dea o stare bună și să o ascultați pe repeat”, a spus Alper Erozer.

Alper Erozer s-a născut la Istanbul, are 16 ani și studiază la liceul de arte Mimar Sinan. Și-a început cariera artistică de la o vârstă fragedă ca actor și a jucat în reclame și a fost protagonistul unu serial tv de succes din Turcia. A lansat prima sa piesă în 2017, ”I think you love me now”, care a devenit extrem de populară în străinătate, după care a lansat albumul său de debut, ”Hey World World”, care conține 6 piese în limba engleză și 3 în limba turcă.

În următorii ani, Alper Erozer a obținut premii importante și a lansat alte 7 single-uri. Anul acesta, Alper Erozer a lansat patru single-uri, care au avut și au succes în Turcia, pentru care a realizat și variante în engleză. A avut numeroase concerte în toată țara și își dorește să ajungă un artist internațional în curând.

Articole similare

Istanbul mai are apă pentru doar 45 de zile

Marile orașe din Turcia ar putea rămâne fără apă în următoarele luni care scrie că Istanbul mai are ...

Aur pentru România la Campionatele Europene masculine de gimnastică artistică pentru juniori

Gabriel Burtănete a cucerit, duminică, medalia de aur în finala de la sărituri, la Campionatele Euro...

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdoğan reacţionează după remarca rasistă a arbitrului Sebastian Colț...

Arbitrul român Sebastian Colţescu este acuzat de rasism, după ce a folosit cuvântul „negru” la adres...