Alok, Luis Fonsi si Lunay fac echipa cu Lenny Tavarez si Juliette pentru piesa “Un Ratito”

CoolNews, Muzică
share

Alok, Luis Fonsi si Lunay fac echipa cu Lenny Tavarez si Juliette pentru “Un Ratito”. Noua piesa stabileste si cateva repere: este prima lansare a lui Alok din 2022 si prima data cand Juliette Freire compune un cantec.

„UN RATITO” vine deja cu multe povești, pentru ca a fost inceputa in urma cu cativa ani. Acum a ajuns in versiunea sa extrem de finala cu condimentul marilor artisti pe care ii admir foarte mult!”, spune Alok.

Melodia are o atmosfera de petrecere pe litoral si vorbeste despre flirt si seductie imbibata cu o energie dansatoare, solara si tropicala. Multumita de invitația lui Alok, Juliette povesteste cum s-a simtit cand a participat la piesa. „Cand Alok m-a invitat sa particip la piesa, cu greu am crezut! A fost o onoare de a inregistra cu unul dintre cei mai mari DJ din lume, si in plus fata de un excelent profesionist, este o persoana minunata. Cred ca e foarte important sa ma provoci, sa fac ceva diferit de ceea ce am facut, stiti? Si exact asta s-a intamplat in piesa asta! Sper ca oamenii sa se bucure de aceasta munca pe care am facut-o cu multe afectiune.„, a declarat Juliette despre colaborare.

Pe langa Alok si Juliette, in echipa de compozitori sunt Luis Fonsi, Edgar Barrera, Oscar Hernandez, OHYES, Rodrigo Rolando Mata Marrón, Julio Manuel Gonzalez, Cristian Andrez Salazar, Jenifer Osorio Moreno, José Neto Abrantes, Jefferson Jr si Umberto Tavares, Kevin Daniel Brauer de Oliveira.

Articole similare

INNA lansează o piesă cu Alok și Sofi Tukker

INNA își unește forțele cu Alok (cunoscut pentru hitul ”Love Again”) și Sofi Tukker (”Best Friend”) ...

Piesa ”Old Town Road” a depășit ”Despacito”!

Piesa ”Old Town Road” a depășit ”Despacito”! Colaborarea dintre Billy Ray Cyrus și Lil Nas X a aj...

”Rap God” a lui Eminem a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube

Melodia ”Rap God” a lui Eminem a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube, devenind, astfel, a tr...