Alina Eremia și Mario Fresh au adus ,,Ai fost” LIVE la Breakfast + un cover al piesei „Vals”

CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

Alina Eremia a lansat ,,Ai fost”, o piesă emoționantă, în care partener de dialog îi este Mario Fresh. ,,Ai fost” este o baladă caldă, despre inimi frânte, dar împăcate cu situația despărțirii, datorită amintirilor frumoase. Piesa vorbește despre învățături, despre partea pozitivă a lucrurilor care rămân în urma unei relații de iubire. Versurile sensibile și ritmul lejer le pun în evidență vocile luminoase ale celor doi.

,,Am scris piesa <<Ai fost>> împreună cu Mario și Paul Iorga, fiind prima sesiune în formula asta. Cred că piesa asta ne-a căutat mai mult pe noi, decât am cautat-o noi pe ea. Cred că era nevoie de un astfel de mesaj, care e atat de simplu, dar atât de complex. E nevoie să iubești ca să mulțumești. Sper să se lipească de inimile oamenilor. Nouă ne place tare.” ne spune Alina Eremia.

,,Sunt foarte fericit să spun că am compus această piesă alături de Alina Eremia și Paul Iorga. Piesa a fost creată în studioul Bear Music și inițial, totul a venit ca o propunere pentru a fi piesa Alinei, însă la momentul întâlnirii s-a întâmplat “magia”. Am descoperit că suntem doi artiști compatibili și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt, astfel am ajuns să facem din asta o colaborare. Povestea mea și a Alinei a început în urmă cu mult timp, când eram “concurenți” în toate competițiile unde cântam, iar cu timpul ne-am intersectat în carierele noastre. Pentru mine, piesa aceasta este o capodoperă, în toate formele ei. Este o piesa sensibilă, o piesă care te trece prin toate stările și cred că împreună am reușit să creăm ceva special, care va ajunge la inimile oamenilor, mai ales inimile celor care au trecut prin povești asemănătoare.” ne spune Mario Fresh.

Cu Andrei Niculae și Veronica Trandafir ne auzim de luni până vineri, de la 6:30 la 10, la Virgin Radio Romania Breakfast!

Articole similare

Cel mai tare concurs, RADIOPOLY, se joacă doar la Virgin Radio Breakfast

Cel mai tare concurs , practic concursul concursurilor, se joacă doar la Virgin Radio Breakfast! Sez...

DJ Project și Alina Eremia readuc la viață piesa ,,Privirea Ta”

Călătorie în timp alături de DJ Project și Alina Eremia, când petrecerile erau mai vii, sentimentele...

Maratonul lui Niculae: Selly se pregătește să sărbătorească 5 ani de relație și urmează să lanseze u...

Cel mai lung maraton de la Virgin Radio Romania este ON AIR chiar acum! Maratonul lui Niculae - ediț...