Alina Eremia colaborează cu Oscar pentru noul single – Umeri de piatră

CoolNews, Muzică
share

Alina Eremia colaborează cu Oscar pentru piesa „Umeri de piatră”, unul dintre cele mai neașteptate proiecte muzicale ale artistei din această toamnă. Versurile piesei spun o poveste în care, cu siguranță, majoritate dintre noi ne regăsim. O luptă între ceea ce simțim și proiecțiile altora vis-a-vis de noi care nu fac altceva decât să ne descurajeze.

Totodată, Alina Eremia a lansat primul ei documentar – În Zadar: Behind the music – ce ne prezintă aventura artistei alături de o bună parte dintre producătorii de top cu care a lucrat de-a lungul timpului și nu numai. Zadar, Croația, reprezintă locul unde artista a lucrat la primul ei EP de piese în limba engleză alături de producători din Uk, România și Australia. Întregul documentar este disponibil pe YouTube pe canalul artistei și, foarte curând, vom putea asculta și piesele create în acest camp.

„Am cântat despre iubire și despre toate felurile de a iubi și a fi iubit, despre toate fațetele ei, dar de multe ori nesiguranțele și frica îmbracă haina iubirii. Atunci când sentimentele întunecă rațiunea, lucrurile încep să degenereze. Tot ascultând demo-ul după sesiune și auzind tot mai des povești care m-au cutremurat, am vrut să expun și partea bolnăvicioasă a relațiilor, pentru că este realitatea în care trăim.
Potrivit celor mai recente date ale Agenției pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene, în medie una din trei femei din UE a fost victima violenței fizice sau exprimări ale violenței domestice, care de cele mai multe ori sunt trecute cu vederea inclusiv de către victime. Rănile se vindecă. Cicatricile rămân. Violența lasă urme” ne spune Alina Eremia.

Piesa a fost scrisă de către Alina Eremia, Alex Parker și Marius Dia în timp ce Oscar a completat piesa cu partea sa de rap. Producția finală a fost realizată de către Alex Parker. Videoclipul piesei a fost regizat de către Vlad Oancea si produs de către Loops Production. Cei doi protagoniști ai videoclipului sunt chiar Alina Eremia și Oscar, prezenți într-un ring de box, portretizând ideea de luptă și de semnele pe care le pot lăsa pe noi proiecțiile altora vis-a-vis de noi.

Alina Eremia este una din cele mai iubite și influente artiste din peisajul muzical românesc, cu sute de milioane de vizualizări și o armată întreagă de fani ce-i urmăresc fiecare mișcare. În anul 2021 artista a fost prezentă în Top 100 Media Forest România cu 3 piese – NOI, DEPENDENȚA MEA, CERUL ROȘU – 2 din single-uri fiind incluse pe albumul “Déjà vu”, care a câștigat premiul pentru “Best Album” în cadrul The Artist Awards 2021. Anul acesta, artista a fost prezentă în foarte multe proiecte muzicale, printre care și One True Singer sau ”În Zadar – Behind the music”, cel mai recent documentar al artistei unde am putut vedea toate etapele prin care a trecut artista într-un camp muzical. De asemenea, 2022 a fost un an foarte bun din punct de vedere muzical, lansări precum „20:29” sau ”Supertare” alături de Connect-R dominând topurile muzicale, fiind prezentă în Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. De asemenea, piesa este în acest moment No.1 în Top 10 Radio Airplay Romania

Oscar este o senzație în hip-hop-ul din România încă de când era în școala generală și participa la Battle MC. După a crescut ca om, dar s-a maturizat și ca artist, iar astăzi este un reper al generației sale datorită versurilor puternice și a mesajelor sale. A lansat două albume solo “Ștefan III” și „Apă”, iar ultimul a primtit și o variantă Deluxe. Printre cele mai cunoscute lansări ale sale putem numi „Oriunde mă duc” feat. Ian, „Ce suntem?” feat. Ian, NANE & Super ED, și „Ok Okey”. Anul acesta, artistul a lansat albumul intitulat “Inapoi La Viata” ce contine 15 piese, toate fiind prezente în topuri pe magazinele digitale.

Articole similare

O lume a iubirii - ,,Gura Ta” - Alina Eremia

Piesa ,,Gura Ta” semnată de Alina Eremia este o mărturisire sinceră și intensă a sentimentelor de iu...

Andrew Dum, Alina Eremia și Cafe Del Mundo te vor duce în "Paradise" (original mix)

Povestea piesei "Paradise" a început să prindă contur odată cu interpretarea emoționantă a lui Ludov...

Oppenheimer, marele film de la Oscar! Șapte premii la cea de-a 96-a ceremonie a Premiilor Academiei

Oppenheimer, filmul renumitului cineast Christopher Nolan, a câștigat șapte premii Oscar la cea de-a...