Alexia colaborează cu Spike și lansează „Infinituri”! Piesa s-a auzit în premieră la Maratonul lui Niculae

CoolNews, Muzică
share

Alexia lansează noul său single, “Infinituri”în colaborare cu Spike, cântec care marchează lansarea primului EP al artistei, cu piese care vor fi dezvăluite în totalitate în această toamnă. „Infinituri” este o piesă de dragoste, care acompaniată de sensibilitatea din vocea Alexiei și puterea din vocea și versurile lui Spike, îi redau acesteia echilibrul perfect dintre vulnerabilitate și pasiune.

Piesa a fost compusă de Alexia Astelian, Alex Pelin, Vlad Lucan și Paul Mărăcine, versurile au fost scrise de Alex Pelin și Paul Mărăcine, iar producția a fost realizată de Vlad Lucan, la studiourile ATOM, casa de discuri cu care artista a început să lucreze de la începutul anului 2022.

Infinituri explorează subiecte universale, precum timpul și iubirea. Cu versuri care evocă gânduri și sentimente profunde, melodia ne aduce într-o călătorie muzicală plină de introspecție și reflecție. Cât despre colaborarea cu Spike, cu toate că suntem “sub aceeași umbrelă”- la ATOM, în sfârșit s-a întâmplat această colaborare pe care o așteptam și pe care mi-o doream de mult timp. Pentru mine Spike e mult mai mult decât un artist…”,a declarat Alexia.

Când băieții de la studio mi-au dat play la piesă și am ascultat-o pentru prima oară, am știut că trebuie să sar și eu pe ea. Alexia este un artist foarte talentat și mă bucur că s-au aliniat planetele să putem face această colaborare. Sper să vă ajungă la suflete. Pupi iubi!”, a declarat Spike. 

Videoclipul este o explorare vizuală și emoțională a simetriei, geometriei și reflecției profunde. Acesta a fost regizat de Bogdan Păun, director de imagine a fost Alexandru Mureșan, iar de producție s-a ocupat Arkomo. Din echipa de beauty a artistei au făcut parte Anca Buldur (make-up), Livia Berceanu (hair) și Hilke Muslim (styling). 

Mă bucur că am lucrat cu echipa de la NGM, și că au făcut ca totul să fie la superlativ. Sunt foarte încântată de rezultat. Sper ca și această piesă să ajungă la inimile voastre și să o ascultați la infinit!”, a mai declarat Alexia.

Anul acesta, Alexia a lansat și piesa „Interstelar”, care numără peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube și care a fost #1 în topul Mediaforest și #1 în topul căutărilor pe Shazam.

La numai 20 ani, Alexia a reușit să-și îndeplinească visul de a transmite publicului emoție și energie prin muzica sa. A început să cânte de când era mică, iar de atunci, a câștigat numeroase concursuri de profil. Prima ei amintire legată de muzică este de când avea 6 ani și a auzit la radio una dintre melodiile lui Adele, care a inspirat-o și motivat-o să lupte ca într-o zi și piesele ei să fie auzite la radio. Și așa s-a întâmplat și în 2020, când a lansat piesele Cronic, feat. DJ Project sau „Pentru tine.

Articole similare

Spike lansează „Copacul”, o piesă sensibilă despre familie, în colaborare cu Smiley

„Copacul” este poate cea mai personală piesă a lui Spike de până acum, scrisă despre și pentru părin...

Spike lansează o piesă specială pentru TAXIMETRIȘTI, comedia despre viata de noapte din Bucuresti...

Personajele din „Taximetriști”, comedia despre viața de noapte din București văzută de doi taximetri...

Amuly și Alexia lansează „Dansez”, o piesă extrasă de pe albumul „Portal”

Amuly și Alexia fac o echipă neașteptată și lansează „Dansez”, joi, 6 octombrie. Când toamna își int...