Confidenţialitate

Alexandra Stan lansează albumul „Rainbows”

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Alexandra Stan a lansat astazi, 29 aprilie, al cincilea album din cariera – „Rainbows”, alături de Universal Music România. Noul material discografic include piese deja cunoscute precum „Come Into My World” (feat. Nervo), „Tokyo” si „Obsesii”, dar si melodii noi ca „Lie” (inspirata de marea cântăreaţă Maria Lătăreţu), „It’s My Life” sau „Kame Ha” (alături de Ana Tobor, primul influencer virtual din România).

Am aşteptat atât de mult lansarea acestui album!!! Şi mă bucur că în sfârşit e aici, îl puteţi asculta şi voi! Am muncit mult la “Rainbows”, mi-am pus sufletul în versuri, am scris, am compus, am stat multe ore în studio, dar a meritat totul. Albumul vă trece prin multe stări, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie. De fapt, de asta se numeşte “Rainbows”. Un amalgam de trăiri, de sentimente frumoase, încărcate de emotie. O să ascultaţi piese pop, dar şi balade, o să dansaţi, dar o să intraţi şi într-o stare de melancolie. Sper să vă placă, în “Rainbows” este despre MINE, despre TINE, despre NOI toţi şi trăirile noastre”, a declarat Alexandra Stan.

O colecție de 15 cântece, fiecare piesă prezentând o latură diferită a Alexandrei Stan; titlul „Rainbows” nu doar că este o metaforă pentru melodii, cât şi pentru artistă, arătând și diversele atitudini ale Alexandrei – jucăuşă, îndrăzneaţă, extravagantă, misterioasă sau doar girl next door.

Materialul este un caleidoscop de ritmuri, teme, mesaje și abordări când vine vorba de videoclipuri muzicale. Având în vedere versatilitatea acestui album, există cel puțin o melodie potrivită pentru fiecare dispoziție și gust personal.

Fiecare melodie dezvăluie un nou unghi al acestui album cu mai multe fațete, a creat și mai multă așteptare pentru fanii Alexandrei, până când aceștia vor putea obține o imagine completă a „curcubeului” ei plin de culori. De la dans și cântând cu sufletul la gură pe single-uri precum „Come Into My World”, o colaborare cu duo-ul de surori DJ de renume mondial, NERVO, „Tikari”, „I Think I Love It” și „Aleasa”, până la sentimentul de nostalgie și sinceritate, precum „Tokyo”, „Cherry Lips”, „Bad at Hating You” și „Lie”, acest album promite a fi cea mai autentică și distinctivă înregistrare pentru Alexandra Stan de până acum.

Albumul include și o noutate pentru un artist român, o colaborare cu primul influencer digital român, Ana Tobor, pentru piesa de inspirație J-pop, „Kame Ha”.

Articole similare

Alexandra Stan cu telefonul la control @Tic Talk cu Oana Tache

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virg...

Manuel Riva și Alexandra Stan lansează „Heal Your Soul”, o piesă ca un strigăt de ajutor - VIDEO...

Din când în când, toți trecem prin momente grele. Când totul pare că se prăbușește în jurul tău, tot...

[PREMIERĂ] Alexandra Stan în direct la Virgin Radio Romania Breakfast cu noua piesă „Bad at Hating Y...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...