Confidenţialitate

Alexandra Stan: Culiță era fratele meu. Când am ajuns acasă îmi venea să îi dau una – VIDEO

Celebrități
share

Alexandra Stan, proaspăt întoarsă de la SURVIVOR ROMÂNIA, a fost invitata lui Bogdan și Ionuț în noua rubrică „Apropo de Nimic”. Aceasta a dezvăluit faptul că pe traseu, concurenții nu aud ceea ce comentatorul/prezentatorul spune despre ei, dar și faptul că lucrurile sunt mult mai nuanțate decât le vedem noi la televizor.

De exemplu, aceasta a spus că un caz de acest gen i s-a întâmplat cu „fratele” Culiță Sterp, pe care îl considera foarte apropiat, dar s-a dovedit că făcea niște comentarii răutăcioase, în viziunea artistei.

„Noi nu știam nimic. Nu știam cum se vede emisiunea de acasă. Singurul moment în care ne dădeam seama cum stăm erau consiliile de eliminare, în care aflam cine era cel mai votat concurent, și cine era nevoit să plece acasă după votul publicului.

Eu nu am aflat nimic decât atunci când am ajuns acasă. De exemplu, pe Culiță în consideram fratele meu. Mi s-a părut că ne-am conectat foarte bine. Iar când am ajuns acasă și am văzut ce fel de comentarii face, îmi venea să mă întorc în Dominicană și să îi dau una.”, a spus Alexandra Stan.

Interviul complet poate fi văzut aici:

Foto: Kanal D

Articole similare

Cine este Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, este cel mai comentat om în rețelele sociale, cel puțin d...

A fost ales câștigătorul Survivor România 2021

Şase luni, concurenţii din echipa Faimoşilor şi cei din echipa Războinicilor au luptat cu îndârjire ...

Alexandra Stan lansează cu NERVO piesa „Come Into My World” (VIDEO)

Piesa „Come Into My World” a fost scrisă de Liv și Mim, surorile NERVO, care au compus muzica alătur...