Alex Velea și Antonia, primul date la Breakfast de Valentine’s Day

CoolNews, NEWS
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Giulia și Andrei Niculae! 

Primul date nu a fost ușor pentru nimeni. Cu atât mai mult dacă ești vedetă și se întâmplă într-un studio de radio iar o lume întreagă ascultă tot ce vorbiți.

Dar se pare că Alex Velea și Antonia se descurcă în orice scenariu. Nimic nu-i poate scoate din zona de confort, iar primul lor date a fost unul reușit.

Tu ce crezi? Vezi chiar aici:

După succesul single-ului „Ping Pong”, care a luat cu asalt topurile radio din România, ANTONIA a lansat piesa în colaborare cu Rafa Pabön, un artist urban din Puerto Rico. În 2023, a fost unul dintre personajele principale ale filmului „Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista a jucat rolul unui polițist alături de Matei Dima (BROmania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea. Sfârșitul anului 2023 a adus „Iubirea mea e cu tupeu”, o melodie în limba română care a crescut rapid pe TikTok.

Alex Velea este unul din cei mai de succes artiști din România, cu peste 20 de ani de carieră, în care a dominat topurile radio și TV, dar și inimile iubitorilor de muzică. Piese precum “Din vina ta”, “Minim doi” sau “Dragoste la prima vedere” sunt în continuare fredonate de o țară întreagă, precum și piese mai recente precum ,,Fake-urile” sau “Spidaci”. Alex Velea este fondatorul proiectului Golden Boy Society unde au fost lansate proiecte de succes precum Golden Gang, Miruna Diaconescu, Arkanian, Omar Arnaout și lista poate continua. Începând cu anul 2009, Alex a compus piese pentru majoritatea artiștilor români de succes, unde amintim de Smiley, Antonia, Sore, Ruby, Corina, doar pentru a enumera o mică parte din ei. Cuvântul care îl descrie cel mai bine pe artist este versatilitatea, întrucât acesta a experimentat foarte multe sound-uri și genuri muzicale de-a lungul timpului, fapt ce i-a adus succes pe vaste scene muzicale. Recent, artistul a decis să reinventeze unele dintre piesele care s-au consacrat, aducând voci din sfera urbană și nu numai, pentru a contura un nou sound. Pe EP-ul ,,Marfă tare” se regăsesc piese precum ,,E Marfă Tare”, ,,Secret Discret”, ,,Din Vina Ta” sau ,,Minim Doi”, de data aceasta în colaborare cu Petre Ștefan, Bvcovia, Albert NBN și the one and only ANTONIA.

Articole similare

Cine țipă mai tare acasă la Alex Velea?

Joi dimineață, Alex Velea a cântat în premieră noua lui piesă, „Nu mai țipa” la Virgin Radio Breakfa...

Grasu XXL, despre noua lui piesă „Tu, Mărie” și stand up comedy - VIDEO

Emoțiile au invadat studioul Virgin Radio Breakfast vineri dimineață, când Grasu XXL a vorbit despre...

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...