Alex Velea instigă la petrecere în ,,Pierde Vară”

CoolNews, Muzică
share

Piesa ,,Pierde Vară” de la Alex Velea e tot ce ai nevoie pentru o vară epică. Cu un ritm super energic și versuri care te fac să vrei să dansezi și să te distrezi, e perfectă pentru petrecerile pe plajă sau serile relaxante cu prietenii. Alex Velea, maestrul petrecerilor, știe exact cum să te facă să te simți bine și să creeze o atmosferă de neuitat…enjoy!

Piesa a fost scrisă de Alex Velea, Andrei Tiberiu Maria, Șerban Cazan, Andy Horjea și produsă de Șerban Cazan.

Cu cine se distrează Alex Velea în videoclipul ,,Pierde Vară”? Copiii artistului, Selly, Petre Ștefan, Ruby și Boier Bibescu sunt partenerii săi de petrecere. Videoclipul a fost regizat și editat de Isabella Szantos, cu DOP Ciolpan Gabriel și producție de Field Media. Coregrafia a fost concepută de Dan Chiriac (Papu).

Alex Velea este unul din cei mai de succes artiști din România, cu peste 20 de ani de carieră, în care a dominat topurile radio și TV, dar și inimile iubitorilor de muzică. Piese precum “Din vina ta”, “Minim doi” sau “Dragoste la prima vedere” sunt în continuare fredonate de o țară întreagă, precum și piese mai recente precum ,,Fake-urile”, ,,Arde-mă baby” și cel mai recent succes al său, ,,Monali”, care a fost în trending-ul YouTube încă de la lansare și are deja peste 4M de vizualizări. Alex Velea este fondatorul proiectului Golden Boy Society unde au fost lansate proiecte de succes precum Golden Gang, Miruna Diaconescu, Arkanian, Omar Arnaout și lista poate continua. Începând cu anul 2009, Alex a compus piese pentru majoritatea artiștilor români de succes, unde amintim de Smiley, Antonia, Sore, Ruby, Corina, doar pentru a enumera o mică parte din ei. Cuvântul care îl descrie cel mai bine pe artist este versatilitatea, întrucât acesta a experimentat foarte multe sound-uri și genuri muzicale de-a lungul timpului, fapt ce i-a adus succes pe vaste scene muzicale.

Articole similare

În dragoste totul e “Jumi Juma” - Alex Velea

Piesa “Jumi Juma” de la Alex Velea ne arată că dragostea e mult mai importantă decât banii. Cu un ri...

Cine țipă mai tare acasă la Alex Velea?

Joi dimineață, Alex Velea a cântat în premieră noua lui piesă, „Nu mai țipa” la Virgin Radio Breakfa...

Alex Velea și Antonia, primul date la Breakfast de Valentine's Day

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...