Confidenţialitate

Alex Ștefănescu ne-a colindat de dimineață cu o colindă chill – Powered By Doza de Cooler (P)

CoolNews
share

Alex Ștefănescu, cu ajutorul prietenilor de la Doza de Cooler, ne-a colindat în dimineața asta cu un colind super chill, despre magia sărbătorilor și despre lucrurile care contează în principal, liniștea și fericirea fiecăruia dintre noi.

Hai să fim mai chill de sărbători! 😀

Colindul lui Alex Ștefănescu e mai jos:

Cum a fost momentul de dimineață, LIVE, în studioul Virgin Radio Romania, puteți vedea mai jos:

Alex Stefanescu a venit sa ne colinde si sa ne faca sa intram in spiritul sarbatorilor!Powered by Doza de Cooler – berea perfectă pentru momentele tale de chill total. #Chill #Chillut #Chillel #Chilleanu #cooler #dozadecooler #ursuscooler #colinda #AlexStefanescu #Craciun #cadou #sarbatori #zen

Publicată de Virgin Radio Romania pe Marţi, 18 decembrie 2018

Cooler e berea perfectă pentru momentele tale de chill total. Gustul răcoritor, uşor acrişor, de portocale roşii sau lămâie, merge la fix cu acele zile în care ai chef să pui totul pe snooze şi să iei lucrurile mai încet.

Cooler crede că nimic nu e atât de urgent pe cât pare, nici măcar de sărbători. Când lumea se grăbeşte, tu pune-ţi notificările pe silent şi rezervă-ţi câteva clipe de deconectare, doar pentru tine. Iar pentru un Crăciun cu adevărat liniştit, reţeta de chill include cât mai puţină alergătură prin mall, după cadouri, şi cât mai multe momente de stat acasă şi încărcat bateriile, alături de cei dragi.

Articole similare

Semnalmentele după care Alex Ștefănescu din Craiova s-a prins că El este Persoana X de la Virgin Rad...

După vreo săptămână de căutări, Alex Ștefănescu din Craiova s-a prins că El este Persoana X de la Vi...