Confidenţialitate

Alex Dima a povestit la Virgin Radio Romania despre spitale, autostrăzi, păduri și fonduri europene – VIDEO

CoolNews, Energia aia bună
share

Marți dimineață, Alex Dima a stat la povești cu Bogdan, Shurubel și Ionuț, în matinalul Virgin Radio Romania, despre viața de jurnalist de investigații.

Jurnalistul de la ”România te Iubesc” a vorbit cu pasiune cam despre toate subiectele investigate pentru emisiune, despre spitale vs catedrale, despre autostrăzi, despre păduri și fonduri europene pe care le pierdem din cauza incompetenței.

Alex Dima s-a implicat în construirea Spitalului de Oncologie pentru copii și a explicat că dacă vrei și tu să ajuți, poți să o faci printr-un SMS la 8864 cu textul spital.

Donezi astfel 4 euro pe lună pentru spitalul de Oncologie pe care Asociația Dăruiește Viață îl construiește în curtea spitalului de pediatrie Marie Curie.

Întrebat dacă s-a gândit să plece din țară pentru un trai mai liniștit în altă parte, Alex Dima a mărturisit că a avut acest gând de mai multe ori, dar cu siguranță nu ar mai face acest pas, în acest moment.

„Cred că dacă am pleca nu am face decât să-i ajutăm pe cei care fac chestii nasoale în momentul ăsta în țară. Ei asta își doresc!”

La finalul poveștii din studioul Virgin Radio Romania, Alex Dima a venit cu un mesaj pentru puști: „Să nu piardă vremea. Clipa asta o trăim acum, e trăită acum, nu ne mai întâlnim cu ea. Bine ar fi dacă am reuși să ne gestionăm timpul ăsta.”

Articole similare

VIRAL: Ce se întâmplă pe Podul Ciurel când se întâlnește un autobuz STB cu un TIR

Pasajul Ciurel credem că a intrat deja în folclorul poporului român, fiind unul dincele mai scumpe "...